Énazazén kérdése:
Reggeli futás vagy esti futás?
Figyelt kérdés
Mikor jobb futni? és hogyan? Esetleg a kettő együtt, reggeli és esti is? Reggeli futás úgy, hogy nincs reggeli? vagy szimplán felkelek felöltözök elindulok futok fél órát vagy amennyi időm van és utána reggeli? Mit egyek, mit ne? Szóval ez lenne. Nem tudom, hogy kezdjek neki. Még így a végén eszembe jutott, hogy a lépcsőzést is érdemes belerakni? 17/f2012. máj. 11. 13:19
1/1 anonim válasza:
Nincs nagy tapasztalatom benne, de néhány dolgot tudnék mondani:
- A futás felpörget, így este semmiképp sem lefekvés előtt fuss, hanem úgy hogy még néhány órát fenn leszel. Utána jobban alszol, de kell idő a szervezetnek míg lenyugszik.
- Reggeli az személyfüggő, én tudok evés után is futni, van aki attól rosszul lesz, ezt ki kell tapasztalnod.
- Lépcsőzést csak javasolni tudom, kíméli a térdet és hatásosabb is mint a sík terepen kocogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!