Reggeli futás: éhgyomorral?
Sziasztok,
notorikus reggeli futót kérdeznék meg arról, hogy hogyan érdemes a reggeli futást végbevinni?
Érdemes-e előtte enni valamit (ha igen, akkor mit, hogy azért a taccsot se dobjam ki, és kb mennyivel a futás előtt)?Ha utána érdemes, akkor mennyivel utána, és mit?
A lényeg hogy se előtte-se utána ne legyen hánykolódás, és azért legyen értelme is a futásnak, ne 3kiló cukor legyen utána a menü :D
előre is köszi :)
úgy tuti nem futnék én legalább is hogy semmit sem ettem reggelire , sztem biztos hány ingerem lenne -.-
meg ha valaki fut akkor gondolom nem úgy eszik hogy 3 kiló cukrot megeszik. úgyhogy előtte is lehet enni valamit ami nem tartalmaz 3 kiló cukrot. legalább is én így gondolom aztán lehet más máshogy van ezzel :D
én vagyok a 2.
én futás után nem voltam éhes, a turmix miatt. viszont szomjas...:)
viszont azt hallottam, hogy edzés után 2óráig, még égeti a szervezet a zsírt. mondjuk nem tudom mennyire igaz ez
edzés előtt csak annyit érdemes legalább enni, hogy ne a saját izomzatodat bontsa le a szervezet energiáért.. amúgy 1-1,5 órával edzés előtt szokás.
utána meg jó sokat, hogy ellásd tápanyagokkal a tested, egy komplett kiadós étkezés ajánlott. persze ez függ az étrendendtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!