Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami edzésterv 16 éves...

Valami edzésterv 16 éves fiatal srácnak?

Figyelt kérdés
16 éves vékony srác vagyok és elszeretnék kezdeni edzeni itthon előszőr! Régebben 7 évig úsztam de abba hagytam a testalakatom megvan vékony csípő szélesebb hát de vékony vagyok Tudnátok ajálnai valami edzéstervet ami hatásos? Vagy ha vannak az edzés mellé valami táplálékkiegészítők azt is megírhatjátok Köszönöm előre is!
2012. máj. 10. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha vannak egykezes súlyzóid, akkor mehetne ez: [link]

Ha nincs, akkor fegyencedzés.

Edzés után kellene protein (mondjuk vpx syngex) és dextróz. Multivitamin is kell, pl mega daily one.

Az alap egyébként egy jó tömegnövelő étrend napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjével és 5-6*testtömegkg szénhidráttal.

ezt még olvasd el: [link]

2012. máj. 10. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi elolvasom :)
2012. máj. 10. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ajánlanák először 2 hónap átmozgató edzést amit itt találsz: [link]

Majd ha letelt a 2 hónap alapozás akkor egy osztott edzés tervet heti 3-4 alkalomra bontva, sajnos ide csak konditermi edzéstervet tudok írni: [link]

Edzés utánra ajánlanék egy tejsavó fehérjét: Vpx Syngex : [link]

valamint Mutant whey : [link]

(ezeken a helyeken a legolcsóbb ez a két fehérje és azért ajánlom ezeket mert ár/érték arányban piacvezetők valamint nagyon jók!).

2012. máj. 10. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
egykezes súlyzókkal váll, kar, húzózkodás, fekvőtámasz . De mért nem mész inkább vissza úszni ?
2012. máj. 10. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
először is nyomd a fekvőtámaszt öcsém fulladásig,húzodzkodás(lassan engedd vissza magad),oldalemelés(ha van otthon kézisúlyzó),ezt 4szer egy héten,majd ha felkészültél és beveteted magad az edzőtermi életbe mondok majd finom dolgokat:D:D
2012. máj. 10. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek mert betegség miatt hagytam abba...
2012. máj. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!