Melyik edzésterv lenne a jobb?
1:
Hétfő: mell,bicepsz, tricepsz
Szerda: Hát,váll,csuklya,has
Péntek: Comb, vádli,
Hétfő::Bicepsz, tricepsz, váll
Szerda: Hát,csuklya, Mell, has
Péntek: Vádli, comb.
Én a mellet nem szeretem a háttal egy edzésre tenni, mert mindkettő nagy izom, de 3 napos edzésben még elmegy.
Mindkettő jó felosztás lehet, főleg, ha a láb napot rakod szerdára. Én az elsőt választanám, ill. ha 3 naposat edzek , akkor így is szoktam.
Olvastam egy olyan lehetőséget, hogy váltogathatnám őket, 2-3 hónaponta. Az is jó lenne?
Mellesleg a has edzést azt kiveszem belőle. Mivel otthon is van egy haspadom + kézben fogható nagy súly is.
Üdv!
Saját edzéstervemmel ajándékozlak meg.
4 Honapja kezdtem el ujra az edzést.
Kar: 37-röl 43-ra.
Mell: 110Kg Seria
Gugolás: 90Kg
Semmi szteroid...
Hétfő: Mell - Tricepsz (Mellel bemelegíted a tricepszet, így sokkal hatékonyabban fogsz rá edzeni)
Szerda: Hát - Csuklya - Bicepsz (Hozzá teszem, ha te Lehátazol és Csuklyázol nemhiszem hogy jó eröbe lesszel fekvenyomáskor)
Péntek: Vádli - Comb - Alkar.
Elnézést lehagytam a vállat, nagyon ráálok ezekre a kérdésekre mondhatni szeretek segiteni az embereknek ezen a téren.
Péntekre Váll / Alkar. Vádli /Comb.
Alkart csak ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!