Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol szedése alatt milyen...

Danabol szedése alatt milyen ételeket/italokat fogyasszak/ne fogyasszak?

Figyelt kérdés
pl tejet ihatok , meg szeénsavasat, vagy valami praktika amivel jobban hat.

2012. máj. 9. 13:25
1 2 3 4
 31/35 clint ***** válasza:

Belgyógyász? Sportorvos?

te kis farok engem ne értelmetlenezz, amikor semmihez nem értesz ne okoskodj vagy tedd arccal azt. Én bármikor vállalom az arcom, ha gondolod találkozhatunk is Pesten tudok néhány tanácsot adni akár a szteroidokról is :D

Csak hogy lásd milyen hülye vagy és ki az értelmetlen.

-azt irod nem használsz vizesitő androgént, de enantátot használtál ugye? Na most szted az mi? :D Ennyit arról mit tudsz a szteroidokról.

-a belgyógyász haverod belgyógyász apja szteroidot ir a kölkének ( :D enyhe kamu) szted milyen szteroidokat tartanak a patikák? Sustanont? Danabolt? :D Na írd le te teremtulajdonos miylen szteroidokat lehet patikából beszerezni. Nem fogod tudni leírni vagy megint hülyét csinálsz magadból. Jah és magyarországon ellenőrzik a recepteket...

És mégegyszer a tribulus maximum ismétlem MAXIMUM 30% százalékkal tudja megemelni a tesztoszteront, az enantát már az első injekcióval 400-500%-osan emeli, akkor tökmindegy miket beszélsz, hogy lehet csak neked használt, egyszerüen BAROMSÁG, fel bírod ezt fogni?? Számolj egy kicsit okés? MAx akkor működött ha kamut használtál, és a tudásod alapján ez valószínü is.

Tudom hogy nem érted ezt az egészet ezért légyszives olvasd el párszor amiket leírtam és ha továbbra is kamuzni meg okoskodni akarsz PRIVÁT üzibe, írd le a terem nevét és címét vagy beszélgessünk akkor kicsit, de nem fogsz mert egy kamu vagy és nemsoká ezt be is bizonyitod, egy még hülyébb reakcióval :D :D.

2012. máj. 10. 14:31
 32/35 anonim ***** válasza:

Tamás és client(estvood)

sztemti vagytok a kamugépek nem kamuztam és minek is tenném sztem meg ti nem értetek hozzá és az h van saját termem és edző vagyok miért hihetetlen rengeteg ismerősöm van aki ebből él nekem nem tűnik annak.És miért is ne értenék hozzá???

H patikában mit lehet beszerzni ha érdekel ne én legyek már az aki utána jár pontosan tudom h mik azok a szerek és a doki sem kamu ebben a városban ahol élek mindenki ismeri az apát is meg a fiát is és h a fia orvosi segítséget kapott az apjától ...személyesen én is voltam az apjánál orvosi kivizsgáláson .

Ti vagytok szerintem h írkáló kis fiúcskák akik otthon unatkoznak vmit tudnak e témáról azt azt hiszik h húú de okosak figyu kiscsávók!!!

Lehet h jobban értetek hozzá, bár azt kétleném bár tanulni mindenkitől lehet az h ebből élek és amim van fölösleges bizonyítgatnom de az h hazugnak és egyéb mindennek neveztek dúrva úgy h nem is én kezdtem olvasgassatok még egy kicsit meg töltsetek még pár évet el ebben a sportban és majd utána máshogy látjátok ezta dolgot ..sztem én már akkor edzettem és ezzel foglalkoztam amikor ti még az oviban énekeltetek XDXD

2012. máj. 10. 15:06
 33/35 anonim ***** válasza:

íme egy kis ízelítő a magyar kereskedelmi forgalomban kapható patikai szerek( de ezek mind magyar gyártmányok ) több külföldi szer is van hazai patikai forgalomba ha érdekel majd utána kérdeztek.

andriol 40mg /caps

spiropent 20mcg /tab

Clomid(Clostilbegyt)50mg/tab

Cytadre250mg /tab

retabolil 50mg/ml

nerobolil(nandrolone phenilpropionate) 25 mg /ml

epherit 50mg /tab

hcg(pregnyl)5000 IU. amp

humanotrope4 iu /amp v tégely

androral 10 mg /tab

zitazonium10,20,40 mg /tab

proviron25 mg /tab

l tyroxyn 25,50,100 mcg /tab

androfort richter10,25 mg /ml

stromba5 mg/tab

2012. máj. 10. 15:30
 34/35 clint ***** válasza:

természetesen bebizonyitottad, hogy kamu vagy ha valóban edző lennél megbeszélhetnénk ezt privátban, de nem vagy. 13 év a sportban, többször lettem bajnok erőemelésben és fekvenyomásban ha még mindig rajoskodsz priviben megbeszélhetjük ki kicsoda de te is vállald az arcod... nem fogod. Itt a GYK-n több éve válaszolgatok rengetegen tudják ki vagyok nem egyszer raktam ki fotókat az akkori vagy épp jelenlegi formámról. Énnekem nem kell itt bizonyítanom, neekd kellene viszont mert hülye vagy hülyeségekkel.

A felsorolt patikai cuccokkal ismét elismerted hozzá nem értésedet.

Férfinak tartod magad de felesleges bebizonyitanod hogy edző vagy... nos nem kell, bebizonyítottad már hogy nem vagy még közelébe sem a témának.

Nos ennyit igen kisfiu vagyok 28 évesen jópár aranyéremmel és oklevéllel, és a tamás0 a másik kisfiu pedig a brutal challenge egyik tehetsége volt persze ő is egy kisfiu hozzád képest te kokszmatyi.

Ezek után mivel fogod magad égetni még mindog arc nélkül??

minden reakciódba vannak baromságok amik ütik, hogy hülye vagy?

2012. máj. 11. 03:36
 35/35 anonim válasza:
És mit kezdesz a tökéletes testeddel, ha leáll valamelyik szerved?:D
2012. máj. 17. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!