Danabol szedése alatt milyen ételeket/italokat fogyasszak/ne fogyasszak?
ha nyárra hozod magad formába akkor jó...erre nem tudok mit írni rengeteg fiatal csinálja így nincs ezzel semmi baj régen is szedték a szereket ma is csak néha cél más.
HA versenyre készülnél és alapozásra szednéd több mással együtt mert úgyebár jobban érvényesül a hatása (szinergizmusban) vannak egymással)ez inkább androgén cucc úgyhogy lesz tőle pár mellékhatás ami előjöhet pattanások magas vérnyomás, szívritmuszavar( a sok víz miatt ami lesz rajtad...és lenne még jó néhány de hát mások majd leírják!
Én pont nem ezt ajánlanám mert ugye azzal is számolhatsz h egyszer elfogy a tabi és jön a vég!!!!!összeesel!!!!!!!!
Inkább kérdezz meg egy szakembert a témában h mit miért ha már úgyis ezt akarod csinálni!!
jön a nyár egyre több a hülye.
ezt a 15 kg mégis milyen képlettel számoltad ki? úúúúúú
megosztanád velem is?
és ha már szteroidokhoz akarsz nyúlni miért pont az egyik legszarabbat kell szedni ezt mond meg nekem..
mellesleg nem feltétlen kúra után fognak majd előjönni a mellékhatások, arról erősen megvagyok győződve, hogy még az alapismeretekkel sem vagy tisztában
GreenTea
Úristen! Ennyi hülyeséget is régen láttam már egy helyen! :D
Tribulus kúra után? Minek? :D Kreatin kúra hatásosabb? :D
Azért azon érdemes lenne elgondolkozni, hogy ha 90% vizet hozna a danabol és a 10% izmot is elveszítenék a használók kúra után, akkor miért is használnák? A semmiért?
tribulus kúra után?? baromság??
nyomtam kúra után és az nem danabol ból állt csak "picit komolyabb volt 3000 mg ot/nap szedtem és láss csódát a libidómmal semmi baj olyan most is mint kúra közben állandóan áll a bré, pedig már tribulust sem szedek és az izom java része is megmaradt, nagyon sok edző társam is szokta ezt ajánlani aki nem akar szúrni hcg t szerintem egy jó alternatíva aki még nem próbálta tessék csak magamon próbáltam és működik különben nem írnám...
GreenTea
#18: Nem minden szteroid lövi le a teszto termelést. Azért arra a kúrára kíváncsi lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!