Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol szedése alatt milyen...

Danabol szedése alatt milyen ételeket/italokat fogyasszak/ne fogyasszak?

Figyelt kérdés
pl tejet ihatok , meg szeénsavasat, vagy valami praktika amivel jobban hat.

2012. máj. 9. 13:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

ha nyárra hozod magad formába akkor jó...erre nem tudok mit írni rengeteg fiatal csinálja így nincs ezzel semmi baj régen is szedték a szereket ma is csak néha cél más.

HA versenyre készülnél és alapozásra szednéd több mással együtt mert úgyebár jobban érvényesül a hatása (szinergizmusban) vannak egymással)ez inkább androgén cucc úgyhogy lesz tőle pár mellékhatás ami előjöhet pattanások magas vérnyomás, szívritmuszavar( a sok víz miatt ami lesz rajtad...és lenne még jó néhány de hát mások majd leírják!

Én pont nem ezt ajánlanám mert ugye azzal is számolhatsz h egyszer elfogy a tabi és jön a vég!!!!!összeesel!!!!!!!!

Inkább kérdezz meg egy szakembert a témában h mit miért ha már úgyis ezt akarod csinálni!!

2012. máj. 9. 17:28
 12/35 anonim ***** válasza:
szerintem egy kreatin kúra jobb hatással van min a szteroid + legális, nem tesz tönkre
2012. máj. 9. 17:43
 13/35 A kérdező kommentje:
ez a 200 szem 15 kg felhozhat rám , és van rajtam izom így nem teleszart zokni leszek hanem egyfajta külső boritás az izmomon , azaz megvastagszik.és levezetem és akkor a nagy része megmarad.nolvadexel vezetem le.
2012. máj. 9. 17:48
 14/35 anonim ***** válasza:
és szerinted a nolvadex elég lesz amúgy azt közben kéne szedni az esetleg ösztrögén okozta mellékhatások miatt...utána inkább hcg kéne de ha nem bírod a tűt akkor tribulus de jobb fajtát vegyél.
2012. máj. 9. 17:54
 15/35 anonim ***** válasza:
úristen 15kg ezt ugye viccnek szántad? dianabolnál ha felszedsz 15kg ot abból 13kg víz és a maradék 2kg kúra után elvész, a másik hülyeség kúra után tribulusz?? annyit ér mint halottnak a csók
2012. máj. 9. 19:02
 16/35 anonim ***** válasza:

jön a nyár egyre több a hülye.

ezt a 15 kg mégis milyen képlettel számoltad ki? úúúúúú

megosztanád velem is?

és ha már szteroidokhoz akarsz nyúlni miért pont az egyik legszarabbat kell szedni ezt mond meg nekem..

mellesleg nem feltétlen kúra után fognak majd előjönni a mellékhatások, arról erősen megvagyok győződve, hogy még az alapismeretekkel sem vagy tisztában

2012. máj. 9. 20:30
 17/35 anonim ***** válasza:

GreenTea

Úristen! Ennyi hülyeséget is régen láttam már egy helyen! :D

Tribulus kúra után? Minek? :D Kreatin kúra hatásosabb? :D

Azért azon érdemes lenne elgondolkozni, hogy ha 90% vizet hozna a danabol és a 10% izmot is elveszítenék a használók kúra után, akkor miért is használnák? A semmiért?

2012. máj. 9. 21:54
 18/35 anonim ***** válasza:

tribulus kúra után?? baromság??

nyomtam kúra után és az nem danabol ból állt csak "picit komolyabb volt 3000 mg ot/nap szedtem és láss csódát a libidómmal semmi baj olyan most is mint kúra közben állandóan áll a bré, pedig már tribulust sem szedek és az izom java része is megmaradt, nagyon sok edző társam is szokta ezt ajánlani aki nem akar szúrni hcg t szerintem egy jó alternatíva aki még nem próbálta tessék csak magamon próbáltam és működik különben nem írnám...

2012. máj. 9. 23:10
 19/35 anonim ***** válasza:
hát, persze, biztos baromira jó a danabol... csakhogy kismillió bodyhuszárt láttam, aki 200 szemmel képzelte a strandfazont, de valahogy egyiknek sem sikerült valahogy kinéznie... még akkorse, amikor tele voltak a cuccal.
2012. máj. 9. 23:16
 20/35 anonim ***** válasza:

GreenTea

#18: Nem minden szteroid lövi le a teszto termelést. Azért arra a kúrára kíváncsi lennék!

2012. máj. 9. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!