A fogyást tekintve (a zsírpárnák megszüntetésére) melyik a leghatásosabb mozgás forma ill. mozgás tipus?
kardió, vagy aerobik, vagy ...
sport: lépcsőzés, tánc,....
a futás az kilőve nem megy( mert, mindig beszorul a levegő a bordáim közé)
biciglizésnél pedig mindig lazsálok, mikor nem veszem észre egyszerűen lelassítok)
Előre is köszi a pzitív válaszokat! :)
bicikli, futás kilőve? Akkor mégis hogyan akasz fogyni???
A kardió másra való
Tánc: amennyi kalóriát elégetsz, 1 diétás reggelivel is visszaszeded.
Lépcsőzés: A lábaid erősítésére tökéletes, de nem zsír égetni.
Olyan meg, hogy beszorul a bordáid közé nincsen. Nem tudsz rendesen lélegezni terhelés alatt.
Bicikli, vagy futás. Ha ennél silányabb sprtot válalsz, kb akkora lesz a zsírpárnák eltűnésének aránya is, mellesleg a diétáról nem is merek szólni.
Bocs, hogy nem pozitív választ adtam, de erre olyat nem lehet. Max hazudni.
A futás lenne a legmegfelelőbb, próbálkozz vele, olyan nincs h ne tanulj meg lélegezni...
Ha végképp nem jó, akkor próbálj ugrálókötelezni.
" kedves" első hozzászóló! közlöm, hogy diétázom,
172cm és 65kg-ról indultam, amikor kiírtam ezt a bejegyzést 60kg voltam és a diéta mellet napi 1 óra lépcsőzés igen is meghozta a gyümölcsét, most tartok 58,8kilónál.
magas pulzus számon igen is bekövetkezik a zsírégetés.
Na mindegy egynek legalább jó volt ez a kiírás Ne számíts
okos hozzászólásokra...
Szervusz! Én mindenképpen azt a mozgásformát javaslom, amit szeretsz csinálni! Nem csak egyféle mozgást kell végezni, lehet egy héten más-más! (Mondjuk hétfőn táncolsz egy nagyon jót, kedden nyomod a bringán, szerdán megpróbálsz kocogni egy fél órát... és így tovább!)
A futásnál a levegő beszoroluása azért van, mert rosszul veszed a levegőt! Vedd ütemesen (én legalábbis így szoktam), kettőt be, kettőt ki. Általában egy órát bőven kibírok ezzel a légzéssel! És amint érzed, hogy szír az oldalad, bróbáld nyújtani a mellkasod és lassan, mélyen lélegezz!
A kedves kétkerekűnél pedig... hát nem is tudom, azért csináld bátran! Nem hiszem, hogy baj, ha néha lelassítasz. Amint lelassultál, kezdj neki újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!