Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mozgás mellett ajánljátok a...

Mozgás mellett ajánljátok a Gym form duo, hasizomerősítőt?

Figyelt kérdés
Mozgok heti kétszer. Sajnos több időm nincs, de a hasizmomra szeretnék rágyúrni otthon. Ajánljátok ezt egy kis otthoni rádolgozásra? Van akinek bevált?
2012. máj. 4. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem érnek ezek. A melót nem lehet megkerüli sajnos, heti 2-3 erős hasizom edzés legyen, hasprés+ lábemelés 3*30-40 mindegyikből. Ez fog erősíteni, de a zsírt viszont ez sem viszi le,mert nincs helyi zsírégetés. Ahhoz hogy látszódjanak is a hasizmok, alacsony testzsír% kell, azt pedig heti min. 3-4 aerob edzéssel és szálkásító diétával lehet elérni.

Sajnálom, ha nem ezt a választ vártad, de ez az igazság.:)

2012. máj. 4. 09:13
 2/4 anonim válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy ne vegyél ilyen terméket, nélküle is simán lehet kockás hasad. Csak meg kell találni a megfelelő gyakorlatokat. Keresgélj kicsit a neten és pár perc alatt találsz 1000+1 weboldalt, ami ezzel foglalkozik.

Pl nézz be ide első körben - [link]

2012. máj. 13. 20:45
 3/4 anonim válasza:
70kiló vagy... semmi féle aerob edzést nem végzek,még is kockás a hasam.. hogy miért? étrend+kondi ;)
2014. jan. 20. 17:32
 4/4 anonim válasza:
Nekem bevált ez a készülék. Semmit nem edzettem rá,mégis van eredménye.
2015. febr. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!