Annak mennyi értelme van, hogy 1-2 hónapig eszek fehérjeporot aztán abbahagyom?
Eszek napi 5-ször kajákat + fehérjepor amíg kezdek konditerembe járni. Aztán ha már 1-2 hónapja konditermezek akkor abbahagynám és maradna csak az ugyanannyi kajálásom.
Akkor az izmom végülis nagyobb lesz már a fehérjék miatt és annyi hogy lassabban fog nőni? mert az edzést nem hagynám abba.
minden hasznos válasz zöld kezet ér köszi
Nem kell őrlődni és agyalni a táplálkozás miatt. Tudom, hogy nagyon drága a testépítő diéta. Ne agyalj miatta! Ha úgy érzed, nem tudod megengedni magadnak, semmi gond! Eddz keményen, az erőd növelésére törekedve, erőemelő módon, és hagyd a kozmetikai izomépítést!
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, sokat tanulhatsz belőle!
Sok sikert kívánok!
1, tök hülyeség elkezdened és abbahagynod na mind1 te tudod
2, 1-2hónap alatt nem lesz nagyobb az izmod, mivel az első 1-2 hónapba egész testes edzés megy kisebb súlyokkal
3,én a te helyedben elolvasnám az alapismereteket a bodybuilder.hu-n és írnék magamnak egy normális étrendet! Mert így kb szart sem fog érni. Nem értem miért hiszi azt vki h ha szar az étrendje és iszok napi 2-3adag fehérjét fúúú de f.asza gyerek lesz belőle :/
először utána nézz aztán cselekszik
Na úgy látom, hogy ezt jobban ki kell fejteni.:)
Ha van egy étendedben x mennyiségű fehérje (ez mindegy, hogy úgy jön össze, hogy tápkieggel. Lehet sima csirke, tojásból is), és utána elveszel belőle 50 g-ot,.akkor ez hiányozni fog a fejlődéshez. Bele lehet szrni az étrendbe és csak edzeni, de akkor ne számíts nagy fejlődésre. Nekem meg ez a véleményem és tapasztalatom is.
rendben akkor az lesz hogy csinálok egy étrendet étrendkiegek nélkül és edzek rendesen konditeremben.
aztán ha úgy van hogy lesz pénzem rá akkor lehet hogy veszek valamilyen kieget 1-3 év múlva, addig viszont csak edzek és rendes kaját eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!