Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van értelme egy nap kétszer...

Van értelme egy nap kétszer mozogni?

Figyelt kérdés
Most délután 2 körül megyek 60 perc Aerobicra és estefelé olyan 6-7 körül pedig úgy gondoltam hogy futok még egy órát. Van értelme így vagy nagyon leterhelném a szervezetemet? Holnap reggel is szeretnék futni.

2012. ápr. 30. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem teljesen passzív életmódból váltasz erre hirtelen, akkor semmi bajod nem lesz.

Ha sokallja a tested, azt úgyis érezni fogod.

2012. ápr. 30. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
szoktam futni hetente 5ször 1-1,5 órát. Szóval nem teljesen passzívból váltanék. És csak ma csinálnám mert szerintem kevés lesz az aerobic nekem.
2012. ápr. 30. 10:32
 3/5 Smartguy86 ***** válasza:
Aerob edzést igazából simán lehet többször is csinálni. Túledzettség itt is kialakulhat, de nehezebben, mint a koncentrált súlyzós edzéseknél.
2012. ápr. 30. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha túl soknak bizonyul, úgyis ki fogsz fulladni vagy leesik a vérnyomásod, tehát azonnal érzed, hogy sok.

Főleg, ha csak egy nap ilyen, akkor végképp nem gond. Arra az egyre figyelj, hogy sok vizet igyál, mert eleve meleg van, a mozgástól meg még inkább izzadni fogsz. Ha kiszáradsz, az nagyobb bajt tud okozni, mint a "túl sok mozgás".

2012. ápr. 30. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Figyelni fogok a vízmennyiségre is, és a napra is :)
2012. ápr. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!