Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő nehezen hízóknak?

Tömegnövelő nehezen hízóknak?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen hízó vagyok, 178cm magas és 50kg.

Kinéztem egy tömegnövelőt - Scitec Nutrition-tól - a zöld jumbót. Szerintetek milyen ez a termék? Mennyire vált be nektek? Milyen ehhez hasonló termékeket ismertek?

#Jumbo #Scitec Nutrition Jumbo
2012. máj. 5. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

2*2,86 Kg-os Jumbo-t vettem.

Az egyik vanilliás volt a másik csokis. Ízre a vanilliás egy szar (anabolic, 100% wheyhez képest.), vegyél csokisat ha finnyás vagy!

A hatás:

Erőben és testsúlyban is hoz. Az lepett meg, hogy én naponta 4 adagolókanállal vertem be, de így is megvagyok vele elégedve. Viszont azt észrevettem, hogy zsírosít! (hú bazzeg), de kis odafigyelés után nem azt mondom, hogy könnyen de le lehet adni. Nem egy csodaszer de ha az istennek se akarsz hízni akkor vedd meg és lapátold befele!

Üdv!

Sokan nagyon szeretik ezt az igen népszerű terméket, nekem egyáltalán nem jött be.

Biztos van akinek más alkata van és nem zsírositja de engem egy egész jó étrend mellett is zsírosított napi 1 adag mellett (étkezések között). A jó az,hogy nem puffasztott egyáltalán és nem volt émelyitő az ize.

Azóta VM35-t szedek amitől szépen, nagyjából zsirmentesen fejlődök.

Az epres íze egész jó. Az oldódáshoz rengeteg víz kell hiszen elég nagy egy adag.

Ezek csak kiegek. 2-3 óránkénti minőségi kaja nélkül semmit nem érnek. Edzés-étkezés-pihenés. Ezek a legfontosabbak és aki ezeket nem tanulja meg, inkább ne vegyen semmit!

Hajrá!

Jó kis termék! Én nagyon(!) nehezen növekszem, ezért olyan tömegnövelőt kerestem, ami ilyen esetben hoz valamennyi súlyt.

Volumass 35 Professionallal kezdtem, ami végül hozott 4 kilót, de aztán feljebb már sehogy se akart menni. Aztán ajánlásra kipróbáltam a(z epres) Jumbo-t, amiből 1 adaggal képtelen voltam meginni ezért 100gr.-os adagokat osztottam be magamnak (+30gr. whey-t tettem hozzá). Ez az elején úgy tűnt mintha nem hatna, de aztán fokozatosan nőttem és nőttem. Mára már 3 hó alatt +3 kilót sikerült felszednem a 4-en felűl. Az íz ízlés kérdése, a zabliszt viszont elég jól érezhető benne. Lényeg a hatása és az hogy a Volumass 35 Professional után még tudott nekem súlyt hozni, pedig azt hittem már semmi nem fog.

naygon jo cucc 16 vagyok 182 cm 66kg -al kezdtem beszedtem egy 2.8 as csokis jumbo-t felugrott 69-re most pedig már 72 vagyok pedig eszméletlen nehezen hizok:) köszi scitec

2012. máj. 5. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

A jumbo egy standard termék, aki nem akar kombinálni, gondolkodni, hanem egy egyszerű, megfelelő megoldást akar, annak való. Van benne mindenféle extraság is, magas és (elvileg) jó szénhidráttartalom, szóval lényegében nem olyan rossz termék, viszont ha számít az ár (és mondjuk az extraságok nem annyira), akkor vannak nála olcsóbbak.

Én arra jutottam, hogy egy kevésbé ismert márka tömegnövelőjét és fehérjéjét összerakva két-háromezerért többért (postaköltségfüggő) két kilóval többet kaphatsz.

2012. máj. 5. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A tömegnövelőt Te saját magad is összeállíthatod, ráadásul, úgy, hogy az arányokat a saját igényeidnek megfelelők.

Vegyél whey (és vagy kazein, tojás fehérjét) alapanyag szinten is!! Így jóval olcsóbban jössz ki.

Itt vannak igen jó ajánlatok.

[link]

Vegyél creatin monohydrátot 1kg 3.990Ft

Vegyél dextrózt és/vagy maltot (550Ft/kg vagy 750Ft/kg)

Keverd össze úgy hogy 40/60 arányú legyen a protein és a szénhidrát aránya. Tegyél minden adagba 5-7g creatint. És az alap tömegnövelőd már is meg van.

Még "durvább" tömegnövelőt szeretnél, akkor tegyél hozzá 6g BCAA-t. Esetleg 3-3g Leucint HMB-ét.

[link]

[link]

[link]

Aztán számold ki így mennyibe kerül, és mennyibe kerülne ha egy előre gyártott dizájnert vásárolnál.

Ha nem vagy finnyás, akkor szója alapú tömegnövelő a Redis-től bomba áron 8.900Ft/4500g-os . 50%-os protein tartalmú.

[link]

2012. máj. 6. 11:51
 4/4 anonim válasza:
hát nekem segített a jumbo 1 hónapja vettem és ezt az étrendet követem [link] a jumbot nem edzés napokon ugy szoktam hogy regel 11 orakkor 1 adag és délután 5 orakor megint 1 adag edzés napokon ugyanigy sak edzés előtt is veszek be 1 honap alatt 5és fél kg-ot híztam pedig nehezen hízó vagyok 179 cm és 58kg kezdtem most már 63,5kg vagyok nagyon jo és nem zsírosított
2013. okt. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!