Hol tudok venni steroidokat? És mi a neve pontosan ami jó?
a) Ha ennyire nem fejlődsz, akkor valamit rosszul csinálsz. Ha javítasz rajta, fejlődni fogsz. Nincs szükség szteroidra.
b) Ha egészségügyi okai vannak, akkor orvos vagy szakember, nem gyik.
Nincs semmi egészségügyi bajom semmi betegség! Gyors anyagcserém van ennyi.... 67 kg vagyok 182 cm olyan már történt velem, hogy felhítam 69 re két hétig tartottam aztán kihagytam 3 nap kondit (nem lustaság meghúzódott izom) de a kaját tartottam és mégis visszafogytam azt.
De én már eldöntöttem nekem kell steroid pár kilót felszedni aztán csókolom.
Sok vizet, de ne folyadékot? Egyen jeget, vagy mi?
Aki meg KFCbe jár, szarik az étrendre, de sztreoidozni akar, az lője magát tarkón az emberiség nevében ^^
Ha csak offolni akarsz azt tartsd meg magadnak!! Tudod mi van a KFC be takonypóc? Segítek mert úgy látom hülye vagy hozzá csirke (fehérje) és krumpli (szánhidrát) és ha hozzá akarod dobni, hogy gyorskaja és nem abból készűl meg az egyéb f@szságot amit tudom vissza fogsz válaszolni.... én ilyen helyen dolgozok és látom miből készül. Plus azt is hozzá teszem, hogy nem magyarországon élek ahova behordják a sz@rok@t!
Szerintem ásd el magad, de örökre, vagy inkább lőd te tarkon magad... nem hiányoznál senkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!