Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudok venni steroidokat?...

Hol tudok venni steroidokat? És mi a neve pontosan ami jó?

Figyelt kérdés
5 éve kondizok fehérjéket szedek tömegnövelőket vitaminokat de csak 2 kg jött fel rám :( Nem akarok rászokni csak pár kilot akarok magamra. De a tablettás verzióra lennék kíváncsi.

2012. ápr. 25. 20:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a szénhidrát bevitellel nincs baj, sok csokit is eszek... és edzés elött swolex et szedtem 3 hónapig most hot blood ot Jumbo pak ot és Jumbot mint fehérje edzés után.
2012. ápr. 27. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:

ha 5 éve kondizol akkor az lehetetlen hogy 2 kiló ment csak rád úgy nem tudok segíteni ha hazudozol

de van egy tuti tippem

ha nem követed az étrendet az elég gáz főleg ha kokszolni akarsz kaja nélkül a koksz se ér semmit

de probáld ki ezt :D

sok rízs lehetőleg minden nap mellé csirkemell

vegyél tömegnövelőt pl Brutal Gainer az iylen esetekbe elég jó vegyél mellé 500g kreatin monohydrátot és csináj belőle egy kúrát

szerintem ezzel töbremész mint a kokszolásal azt nem lehet csak úgy össze visza lőni magadba

jah és mégegy hatalmas problma látom nem gondoltam anynira komolyan a kokszos témát mert tablettásra érdeklődsz

na akkor figyelj a azok nagy ratyik csak jól szétbasznak és szart se érnek

injekcióval bevihetsz akár egy szurásal 10-15 tabletányi hatóanyagot de ha tabletába annyit szedsz az má kikészítene totálisan a májadat oylan szinten legyilkolja hogy az valami hihetetlen na és persze a tabletákat nagyon nagy mennyiségbe hamisítják ha kokszolni akarsz szúrd magad ez nem gyerek játék okosan kell csinálni de inkább maradj távol a szertől egyenlőre szerezz még tapasztalatot

próbáld ki amit írtam ha attol se fejlődsz ami viszont lehetetlen hoyg attol ne fejlődjél akkor adok jó tanácsokat kokszolásra megbízható helyeket mondok ahonan tudsz szerezni és még segítek kúrát is csinálni meg azt abba is segítek hogy mit vegyél

meg persze egy étrendet is összedobunk ...:)

2012. ápr. 29. 21:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jó akkor kiprobálom a módszered :)
2012. ápr. 30. 11:24
 14/17 mufflon ***** válasza:

szoktál edzés közben/után nyújtani ???

Az izmok nyújtása hatékonyabbá teszik az izmok növekedését, elsősorban azért, mert az izomrostokat körülölelő izomrost-hártya nyújtás hiányában sokkal lassabban fejlődik, mint az izmorostok, így gátat szab a növekedésnek.

javítja a hajlékonyságot, az erőt, és csökkenti a szervezet által termelt kortizol szintjét – ami egy jó dolog, hiszen a kortizol csökkenti a tesztoszteron hatását.

2012. máj. 13. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
2014. júl. 12. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy ba zdmeg!!! Csoki, KFC nincs ètvágy nem eszek. Tudom kicsit régi kérdés de ha vmi el akarsz érni nem az az első hogy mindent megtegyél??? Nem tudom most hogy vagy de ha ugyanúgy akkor csoki NEM SZABAD!!! KFC NEM SZABAD! Kajàlni meg KELL ha nőni akarsz
2014. szept. 9. 21:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Csoki!! Ilyen embereknek segíteni?! Normálisak vagytok? Lehet későn írok. De aki a csokival dicsekszik és panaszkodik, hogy nem fejlődik az szerintem a fáradtságot sem vette az infók begyűjtésére. pl a helyes táplálkozás stb.. de persze lehet azóta profi testépítő a kérdező. áh!!
2017. dec. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!