Tömegnövelésnél egy kicsit megállhat a súlyom?
Köszönöm a válaszod.
Tudom újraszámoltam már h mennyi fehérjét és szénhidrátot kell bevinnem. És ilyenkor folymaatosan szedjem tovább a tömegnövelőt vagy hagyjak ki belőle ha ugyse hízok?
És próbáljam meg bombázni kajával magam h mégtöbbet mégtöbbet..?? Vagy nincs értelme mert ugyse mozdul?
:S
De van értelme, de ki kellene számolnod és úgy összerakni a kaját, hogy 6g*testtömeg kg meglegyen a szénhidrát.
Érdemes zabból, rizsből, krumpliból, teljes kiőrlésű tésztából bevinni a szénhidrátrészt.
Oké megpróbálom! :)
Köszönöm a válaszaid! :)
Ne használj tömegnövelőt!
Káros az egészségre.
Semmi káros nincs benne, a fehérjerész tejből szűréssel tisztított és porlasztva szárított proteinből áll, a szénhidrátrész pedig általában dextróz és maltodextrin.
Ez csak sima kaja, csak por formában van, ennyi.
Egyébként csak edzés után van előnye, mivel ilyenkor gyorsan kell pótolni a tápanyagokat, napközben én is azt mondom, hogy jobb a szilárd kaja, pl. csirke-rizs vagy hal-krumpli.
Igyekszem okszor szilárd kaját enni! :)
Még mindig áll a súlyom pedig bőven túllépem azt a mennyiséget ami re szükségem lenne. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!