Fegyenc edzés vagy Meztelen harcos?
Hallod... Na mindegy inkább megpróbálok válaszolni egy hülye kérdésre... A kettő kombinálva a legjobb, és arról még hogy nem szeretnél 50- es karokat, attól még ugyan olyan keményen kell edzened. JA, és nem így nyár előtt kell észbe kapni hogy "hát most kigyúrom magam!" mert ez nem így megy... Ez évek munkája. Ha eddig nem voltál izmos, akkor már nyárra sem leszel az...
Peace.!
ma 17:05
látszik hogy nem hasogattál még fát kis köcsög.
napi 60-70mázsa?
azt sem tudod mi menyiségről beszélsz.
én hasogattam már fát,volt az a melóm és abszolút csak vissza vetette a fejlődésemet szóval nem kéne a baromságaidat ide irkálni.
tartsd meg a fejedben abban úgy sincs semmi értelmes.
kisköcsög dirtboyXDXD
Képzeld nem baromságot írtam ezt a famennyiséget többször lehasogattam fogadásból egy tüzépes haverom volt a faanyag biztosításában segítségemre,aki ellenem tett annak a pénze bánta!!!!
És edzek is mellette lassan 15 éve kisköcsög kiv vagyok h te milyen múlttal beszélsz így szerintem egy ragyásképű szódásüveg vastagságú szemüveges kis csávó vagy a panelből aki holmi netes oldalakról összeszedett pár okosságot és itt ossza az észt sok sikert ehhez XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!