Elég ahhoz hogy lefogyjak?
Azt szeretném megkérdezni,hogy elég a fogyáshoz:1 édességet eszek 1 nap,minden nap futok 800 m-t.
12/F
Ha máris fogytál az remek!!:)
De szerintem az édességet hanyagold és talán úgy jobb lesz! Én is leálltam az édesség evésével és sokkal jobb lett.:)
Viszont azt nem értem... máris fogytál, és megkérdezed h lehet-e fogyni.:)
17:44 vagyok.
Gratulálok a fogyáshoz,csak az egészséged érdekében egy kicsit változtass ezen az étrenden,mert ez azért így karcsú,és mivel fejlődő szervezet vagy,főleg nem ideális.egy jól összeállított szálkásító diéta jó lenne.reggelizni mindenképp kellene! mondjuk lassan felszívódó szénhidrátot(zabpehely,zabkorpa,vagy valami gyümölcs,pl.banán)de főtt tojás,sovány túró,sovány sajt is nyugodtan mehet.
a többi étkezést napi 4-5 kisebb adagra nyugodtan beoszthatod,nem fog gátolni a fogyásban,sőt még előnyös is lesz,mert jobban fog pörögni az anyagcsere.(A "kevés" az kb.2 maroknyit jelent.)este is ehetsz nyugodtan,csak az a lényeg,hogy ne közvetve lefekvés előtt,hanem 2-3 órával előtte,így azért mégsem korgó gyomorral fekszel le.
és sok víz(akár négy liter/nap ilyen melegben)
9. válaszoló!
Egyáltalán nem baj hogy 800m.Fokozatosan kell az ilyenekkel haladni mert a végén meg is erőltetheti magát.
8.válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!