Tényleg egyáltalán nem lehet izmosodni sima lábemelés, hasprés stb. gyakorlatoktól?
Az izmokat eleve nem lehet formálni. Az izmok nem tudnak sok mindent csak nőni, fogyni, összehúzódni és elernyedni.
Az izmok formáját a tapadási pontjaik határozzák meg, de azt nem lehet megváltoztatni - max műtéti úton, de ehhez nem értek.
A Rubint Réka és t.sai-féle dvd-kkel leginkább az adott ember pénztárcáját lehet növelni, haszna nem sok van. Kis kardio/aerob jellegű mozgásnak jók de ennyi, helyette akár ki is mehetne az ember kocogni egyet.
Az izmok növekedéséhez rendes stimuláció és megfelelő mennyiségű tápanyag szükséges. Ez pedig a súlyzós edzés és a tömegnövelő étrend biztosítja legjobban.
Mivel gondolom nő vagy, ezért a te esetedben még nehezebb izmokat növeszteni, mivel a hormonháztartásod nem izomnövekedésre van kitalálva. Így hatékonyság szempontjából szerintem még kevésbé megfelelő az ugra-bugra.
1. Nem tudom milyen gyakorlatokat csinál Rubint Réka, de az említett kettő jó a hasizomra.
Ha túl könnyű érzed az edzést akkor tegyél valamennyi súlyt a lábadra(lábemeléskor). Lábemelés, hasprés,felülés, én ezeket szoktam csinálni hasizom erősítésre. Szóval ha eléggé megerőlteted az izmaidat vele és jó az étrended akkor növekedni fog a hasizmod.
Persze ha gyakorlatilag 0 a fehérje beviteled akkor edzhet téged a világ legjobb trénere, akkor se fog 1 deka izom se nőni rád.
Még ha akarnál sem nagyon tudnál elérni óriási izomnövekedést, nem értem, mit félnek ettől a nők ennyire... kevés benned a tesztoszteron, véletlenül, hirtelen soha nem leszel túl izmos, még csak közelíteni sem fogsz egy férfi izomzathoz.
Mondjuk az sem mindegy, mi számít neked óriási izomnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!