A testépítés tényleg felborítja a hormonrendszert? (akár egy életre is? )
A biólógia tanárom folyton ezzel piszkál, mert tudja, hogy szoktam súlyzóval edzeni. ( Meg is látszik:D)
14/f
GreenTea
Kérdezd meg tőle, hogy pontosan hogyan borítja fel? Fejtse ki a véleményét, ha lehet! Mindig szeretem meghallgatni amikor hülyét csinálnak magukból.
Bizony ám, igaza van a tanárodnak. Olyan szélsőséges esetek is előfordulnak, hogy az extrém módon megnövekedett hormonszint miatt, kinőtt még egy nemi szerv a delikvens homlokán. Innen származik egyébként a f@szfej kifejezés is. Még az ókori Görögországból, hiszen ők is sokat edzettek.
Szóval óvakodj ettől a sporttól, inkább kártyázz, vagy sakkozz. Vagy, olvass utána rendesen,gondold át logikusan és nem fogsz minden hülyeséget elhinni.
A háziorvosom szerint viszont éppen hogy kell a sport ,edzés és testépítés.Inkább higgy egy orvosnak mint egy biosz tanárnőnek.
Az anabolikus szteroidok használata borítja fel a hormonrendszeredet.
A tömegnövelő , protein ,vitaminok pedig pótolják a tápanyagokat amelyeket étellel nem tudsz bevinni , segítik az egészséges és TERMÉSZETES izomépülést , semmi káros hatásuk nincs hisz nem szteroidok.
A súlyzós, konditermi edzéstől, és a megfelelő táplálkozástól nem lesz hormonproblémád, ez butaság. Én is megkérdezném ezeket az embereket, hogy miért gondolják így, vagy miből feltételezik.
Amit mondott a tanárod abban van igazság, ha SZTEROIDOKRÓL beszélünk.
GreenTea-nak igaza van,mégis miért borítaná fel,ha nem használsz szteroidokat,vagy egyéb veszélyes szereket???
Ennyi erővel torna órára sem szabadna járnod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!