Mitől izmosodok ilyen gyorsan?
Kb. 3 hete edzek naponta 1-1 kilós kis súlyzóval és már a 0-hoz képest rendesen kirajzolódott a holdacska, bár még kicsit lóg, tricepszet most kezdem el erősítgetni.
Hasazni is szoktam, 1 másfél hónap után már láthatóak akockák, de nem túl erős kontúrral. 18/L
Alacsony a testzsírod, és töltődik a glikogénraktárad, az még nem is igazán valódi izom, pláne ha figyelembe vesszük, hogy lány vagy, és az 1 kilós babasúlyzókat.
S török vagy tán, hogy nemzeti jelképet növesztesz magadra? Avagy mijaza "holdacska"?
Én is azt kérdezem, hogy mi az a holdacska?:)
És attól nem kell félned, hogy ilyen icike-picike súlyzótól izmos leszel, még nagyobbtól sem leszel túl izmos, lányként, naturálban.
Én fiú vagyok.
Testsúlyozással értem el azt az izmos alkatot, amit a nők szexinek tartanak(kockahas, formás mellizom, és bicepsz)
Most már teljesen megálltam a fejlődésben, elértem ezzel a terheléssel amit tudok.
Szal ha nem emeled a súlyt, akkor nemfogsz nagyon izmosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!