Tudnátok ajánlani otthoni edzéstervet?
Sziasztok! Tudom edzeni a legideálisabb kondiban, de nincs időm lehetőségem eljárni itthonról, munka és tanulás miatt.
Viszont otthon vannak kézi súlyzóim plusz egy francia rúd is. Súlytárcsák vannak plusz tehát a súly emelése nem gond.
Tehát gyakorlatilag szeretnék kérni egy jó otthoni edzéstervet, kézisúlyzó+francia meg amit gondolsz hozzáértő, saját testsúlyos stb..
Arra gondoltam, hogy heti három hétfő-szerda-péntekben csinálnám. További napokon eljárnék futni, hétvégén focizni is szoktam egyszer.
Általánosan szeretnék kicsit erősödni, 180cm vagyok 71kg jelenleg. A hátamat és a vállamat érzem leginkább gyenge pontnak az mindenképp erősítésre szorul.
Tudom a táplálkozás is legalább olyan fontos ha nem fontosabb mint az edzés. Jelenleg nincs pénzem fehérjére, de igyekszem megfelelően fehérjedúsan étkezni.
Köszönöm szépen a segítő választ/válaszokat!
Köszi szépen összeállítottam most egy kezdő egész testes edzést, alapul vettem hozzá a linkelt programot.
Fekvőtámaszozás, 4 súlyzós gyak egy bicepsz,(franciarúddal) tricepsz,(egykezes súlyzókkal) hát(mellhez húzás döntött törzzsel) és váll( oldalemelés vagy vállból nyomás) guggolás vádli és hasprés.
Tegnap lenyomtam, jó kis izomláz lett a jutalmam mára! :)
A három edzésnapon kivűl 2-3 alkalom futás.
Ez most bőven elég lesz alapozásnak szerintem. Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!