Tömegelek 7 hónapja de megállt a súlybeli növekedés! Lehetséges? A többi lent!
Pontosabban az első 3-4 honapban pik pakk felkuszott rám 15 kg, de az utobbi időben (1,5 honapja) 1 grammot nemszedtem fel. tartom a stabil 85-86 kg-ot. de viszont ugyveszem magamon észre mintha szálkásodnák, főleg a vállamon és a bicepszből kikandikáló érből látszik.
Lehetséges, hogy ennyi idő után ugy növeljek izmot, hogy zsirbol vesztek? Esetleg ha nagyon fontos heti 4 edzés + 2 edzés végén 15 perc kardio.
gondolhatod, hogy ha nem állsz be egy idő után akkor egy év alatt akkora leszel mint egy testépítő??
Az elején a szervezet proteinszintézise nagy a hirtelen edzéstől mível nincs hozzászokva, de egy idő után megszokja.
Nem tudom, hogy kamzol vagy tenyleg feljott rad 15 kg.
Ha kamuzol akkor az a te szegenysegi bizonyitvanyod, hogy anonimkent is ferdited a valosagot.
Tegyuk fel igazat irtal: Akkor meg a helyedben nagyon orulnek neki hogy 5 honap alatt fel tudott jonni ennyi, s most ne valtoztass semmit!!! legalabb fel evig. Iszonyatosan megterhelo a szervezetnek egy ilyen merteku hizas. Hagyd hogy kicsit hozza tudjon szokni a szerveid, izuleteid. Utana emelhetsz a tapanyagok mennyisegen.
Így van, lassul a tempó egy idő után.
Amúgy a kaját a megnövekedett testtömegedre számolod? Mert arra kellene.
Nem pontosan erre akartam kilyukadni. Nemvagyok hülye 1 év alatt akár még csak superbodyt is nyerjek... nincsenek ilyen téveszmék bennem.
Pontosíttok: Ennyi idő után lehetséges az hogy zsirt veszitsek izomtöveg gyarapodás mellett? vagy csak egyszerűen kevés a ch bevitelem és kéne rajta dobnom még +ba 1-2g/tskg
egyébként vékony gyerek voltam, napi 3-4 étkezés heti 4 foci edzés mellet, miután a focit abbahagytam akkor áltam neki tömegelni, kondizni. napi 3-4 étkezést felváltotta a napi 6-7-8. Ennek tudhato be ez a hirtelen tömegnövekedés is gondolom. Az alapokkal pedig tisztában vagyok, nincs szándékomban kamuzni, az edzéstervemet is magamnak irom és az étrendemet is elég helyesen összeállitottam.
itt az edzéstervem is: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!