Hirtelen tömeg növekedés?
Elkezdtem használni egy tömegnövelőlt. (kizárólag egeszseges alapanyagokbol) gyogyszertari anyag es beteg, legyengult szervezetek regeneralasara fejlesztettek ki, komplett etrend helyettesito. Sok szenhidrat es feherje, vitaminok, stb. Pont mint a tomegnovelo porok...
Nem is ez a kerdes
Hanem h erzem magamon, h egy hete hatarozottan nehezebb lettem. Lehet ez karos! Raszallhat a majamra a sok tapanyag stb? Vagy ne feljek?
"hatarozottan nehezebb lettem"
Ha izmot értesz ezalatt, akkor jó, de ha zsír jött fel, akkor túl sokat eszel. Amúgy ugyanúgy megfelel, ha normális táplálékból áll, jó lenne tudni miből áll.
Érzed magadon, hogy nehezebb lettél???
Ha kajával viszel be tápanyagot, vitamint, akkor "rászáll" a májadra a sok tápanyag..?
Amúgy mi a cucc neve? Kiváncsi vagyok mennyire komplett étrend helyettesítő az...
A 2. válaszoló normális választ írt, de ha megválaszolod a kérdésem, akkor te is megtalálnád a normális választ. na mind1.
Ha zsírként jött fel, akkor nem valami hasznos, ha izom akkor ok. Lényegtelen, hogy ezeket a tápanyagokat milyen formában viszed be.
A májad nem fog károsodni.
Mégegyszer megkérdezem, mert nem hallottam még komplett étrend helyettesítőről: Mi a készítmény neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!