4 hónap után hogy kellene kinéznem?
Montez:
helyes, de a szőlőcukor szerintem gagyi, min egy supercarb fast-ot javasolnék, ami árban nincs túl messze tőle. A szénhidrát pedig nem túl sok egy kicsit? Ha jól gondolom, te ektomorf lehetsz, de aki gyorsabban hízik (mint pl. én) akkor inkább 3-5g /tskg szénhidrát jobban hangzik:)
Supercarb fast az ok, én is szoktam javasolni csak most siettem az írással.:)
3-4g*ttkg a lányoknak, 5-6 szokott a férfiaknak elég lenni, de persze vannak kivételek.
off
nem tudjátok a super carb fast ch arányait?
csak azért mert elvileg waxy maize,vitargo,maltodextrin és dextróz van benne.
dextróz az ok írva van hogy 3g.
de a többi érdekelne,főleg a vitargo.
van egy kérdés hogy a super carb fest vagy a carbo x et szedje a csávó és az az indok a bodybuilderes válaszolótól hogy szedd a super carbot mert leglább az is sárga mint ők.
nem valami meggyőző érvelés szerintem.
ebből én arra következtetek hogy elég sok benne a maltodextrin és csak kevés waxy és vitargo lehet benne.
ha jó arányban lenne benne waxy és vitargo nem tudom elképzelni hogy ilyen okot hozott volna fel.
alapismereteket olvasd át és az sem gond ha szorgalomból olvasol még pár cikket.
a ki induláshoz az alapokat már le írták a kollégák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!