Valóban felesleges ennyi edzés/sport? (A válaszolókat FELPONTOZOM)
Figyelt kérdés
Mindennap kb 1,5 órát csinálok. Egyik nap súlyzós edzések, a másik nap pedig kardió és egy héten, egy nap pihenőt tartok. Valóban felesleges ennyi? Mennyi az ami már elég, és hiába csinálunk többet, akkor sem lesz "gyorsabban" hatása, mintha csak annyit csinálnák amennyi valóban elég lenne?
Remélem értitek a kérdést!
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. ápr. 6. 22:41
2/6 anonim válasza:
A kérdés azt h miért edzel ennyit...talán testépítő vagy?vagy csak gyúrsz? :)))
3/6 A kérdező kommentje:
Hát... testépítő nem vagyok, és nem is szeretnék lenni. Fogyás a célom, már fogytam több mint 27 kilót, leginkább sok edzéssel és sporttal. Most az utolsó kg-oknál tartok (kb 5kg), és teljesen rákapcsoltam hogy menjen le még az a háj is ami rajtam van.
2012. ápr. 6. 23:23
4/6 A kérdező kommentje:
Már izmot is szedtem fel, és látszik is, de azért még van rajtam itt-ott valamennyi zsír-háj, és attól szeretnék megszabadulni.
2012. ápr. 6. 23:24
5/6 anonim válasza:
Húúú hát akkor gratulálok de szerintem egy kicsit kevesebb edzés is bőven elég:)
6/6 anonim válasza:
Felesleges.Heti három négy bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!