Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MIÉRT erősebbek a romák a...

MIÉRT erősebbek a romák a magyaroknál?

Figyelt kérdés

a küzdősportokban sokkal jobb eredményeket tudnak elérni nem egyszer volt hogy egy mezei romagyerek egy nála nagyobb darab magasabb sráccal egy az egyben bunyózott a magyar srác thai boxolt 4 évig a roma pár pillanat alatt elverte mintha semmi sem lett volna boxban birkózásban is sokkal tehetségesebbek legalábbis észrevételem szerint

és hozzátenném:sokkal erősebbek nálunk alapból is nagy erő van bennük ha nekiállnak edzeni cuccok nélkül elképesztő erőre tesznek szert rövid idő alatt. nagy izmokra is bár nem túl nagyokra mivel akiket én ismerek nem szednek cuccokat de sokkalta erősebbek mint a nagydarab kondisok akik már több éve járnak gyúrni semmit

sokan gyorsabbak is és sokkal ügyesebbek fizikailag sokkal jobbak a képességeik a mieinknél legalábbis általában.

mitől van ez?

2012. ápr. 4. 00:12
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

talán jobbak az izomrostjaik?

vagy az idegrendszerük többet enged?

vagy tényleg azért ilyen erősek mert más a felfogásuk?

vagy csak keményebben edzenének?

2012. ápr. 14. 15:39
 32/37 anonim ***** válasza:

"talán jobbak az izomrostjaik?"

Igen, ez valószínű, hogy "jobbak", de: már sokszor leírtuk, én is csak magamat tudom ismételni, ez nem genetikusan adott az egész roma népességben, (pl. egy pesti muzsikus cigány család tagjainak nem hiszem, hogy jobbak a fizikai adottságaik, mint a magyaroknak) hanem az életmódjukkal jár. Egy középkori, veled egy súlycsoportban lévő magyar ember is lenyomna, mint a bélyeget, pedig nem "gyúrt", meg nem kokszolt.

2012. ápr. 14. 15:54
 33/37 anonim ***** válasza:
Igen ez a jellemző nálunk is pedig lányokról van szó. Ki a csicska lány, ki az erősebb, ki áll oda ha kell. Ha valami probléma van a másikkal, egyből azt mondják: "gyere jáccuk le"! És ha így történik, ők is nyernek mindig. Szeretik az erejüket fitogtatni, szkanderban az egész osztályt lenyomták már. Két cigánycsaj a főnök az egész osztályban a lányoknál. Tesire ritkán vetkőznek le és mégis sokkal erősebbek nálunk. De amikor levetkőztek, megfigyeltem, hogy ugyan van rajtuk felesleg, főleg a hasukon. Viszont a karjuk, de főleg a combjuk nagyon izmosnak tűnt.
2012. ápr. 15. 07:40
 34/37 A kérdező kommentje:

nekem azt mondták hogy a muzsikus cigányok azok a kolompárok

jár egy kolompár férfi a terembe ő is elképesztően erős és jó izmos is. az az igazság hogy a vékonyabbak is erősebek mint amilyennek kinéznek és gyorsan ki is erősödnek. az egyik gyerek pl olyan 180cm 70 kg-os volt amikor lejött vékony szikár nem volt benne nagyobb erő mint egyátlagos srácban másfél év alatt lett 83 kg legalábbis mikor mértte magát legutóbb annyi volt és nagyon izmos szálkás lett ereje is drámai módon nőtt pedig volt olyan néha hogy lejött a terembe 20 percre futólag húzódzkodni súllyal.

igaz nem mind születnek erősnek de nagyrészük igen. persze vannak köztük igazi hulladékok is. azt meg kell hagyni.

2012. ápr. 15. 09:18
 35/37 A kérdező kommentje:

nálunk a romák általában elvannak egymás társaságában.

nem szoktak főnökösödni szoktak beszélni a terembe járókról hogy ki milyen de inkább a saját posztjukkal foglalkoznak.

2012. ápr. 15. 09:19
 36/37 anonim ***** válasza:

:D Ehhez én is hozzászolnák... Elsőnek is...nem biztos hogy erősebbek,inkább csak jól van edzetve a teste ,,,nézd meg ők sose üllnek otthon mindig csinálnak valamit amitöl a testük erősebb lesz...Bár lehet van benne valami mert ténleg valahogy cigányok nem gyengék...vagyis nem mindegyik.

De Például számit az élemmód ,sok focizás,futtás...Folyamatos mozgás Ettől erőssek..

Na meg Hozzáteszem ne egy Városi Selyemfiút Mérjetek vellük össze ,Hozzáteszem Én Falusi vagyok és mutlkor egy városi csoport biciklizet sik uton minden ok nélkül olyat eset egy városi srác biciklivel nagy csapatba voltak..

Városiak nem csinálnak nagyon semmit,El vannak kényeztetve...Ellentétbe vellem gyurok biciklizek...Futtok...Dolgozok tanulok...Sétálok...Meg Néha Yogázok is...Konditerembe zsákolok...

Persze sokkat számit a lelki állapot is...

Meg Persze Cigányok azért tudnak jobban verekedni mert primitivek nem sértésböl ugy értem nálluk ez a Döntési módszer,nincsenek gátlásaik egyből támadnak és nem fogják vissza magukat ami kifér a csövön!

2012. jún. 18. 22:39
 37/37 anonim ***** válasza:

"persze de a romák néhányan van olyan néhányoknál néha hogy bejönnek egyszer 30 percre csinálnak széles fogású húzódzkodást 3x30-40 et vagy súlyokkal 15-öt aztán mennek tovább haza vagy mittudomén hová. kérdezem hova megy mondja áá má bedurrantam.:DD érthetetlen"

Az a nagy titok, hogy a sitten vannak elég gyakran. Ott meg rengeteget edzenek, meg megnyugtatlak sok van amelyik kokszol, hiába nem mondja meg. Volt amikor bement a gyerek a sittre, fél év múlva szét volt gyúrva. Nem kell azért nagy csodát elképzelni, szerintem te is túlspiláztad ezt. A cigány csapatban erős. Hiába hiszi mind Mike Tysonnak magát, mert ütögeti a zsákot, attól még nem az. Genetikailag nem jobbak, csak korábban megnőnek, de nem mindegyik. Nekem volt olyan cigány haverom, akit mindig meg kellett védeni, mert leverték. Mondjuk bennem is van kis cigány vér, de nem sok. Megsúgom neked, hogy egyik se születik ketrecharcosnak, nem is kiemelkedően erősek, csak nincs jobb dolguk, mint kondiba járni. De ha nem lát eredményt vagy megunja, akkor otthagyja. Nem kitartóak. Ameddig jön az izom, meg zorallok vagyunk meg van koksz addig szalad a csacsi. Sok meg csak a sitten gyúr. Én is gyurmázgatok amikor kedvem van, aztán pár hónap alatt 20 centivel nagyobb lett a mellkasom meg feljött karra 5-6 centi jó étrend, porok, koksz nélkül. Csinálgatom amikor kedvem van. Thai bokszoltam még, de azt otthagytam, mert meguntam. Nekem unalmas ütögetni a zsákot, pedig belevágtam akkorát, hogy nem tudta megtartani a gyerek aki fogta. Hidd el nem kell ehhez nagy tudás, hogy valaki belecsapjon a zsákba akkorát, hogy repüljön.

2016. jan. 16. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!