Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MIÉRT erősebbek a romák a...

MIÉRT erősebbek a romák a magyaroknál?

Figyelt kérdés

a küzdősportokban sokkal jobb eredményeket tudnak elérni nem egyszer volt hogy egy mezei romagyerek egy nála nagyobb darab magasabb sráccal egy az egyben bunyózott a magyar srác thai boxolt 4 évig a roma pár pillanat alatt elverte mintha semmi sem lett volna boxban birkózásban is sokkal tehetségesebbek legalábbis észrevételem szerint

és hozzátenném:sokkal erősebbek nálunk alapból is nagy erő van bennük ha nekiállnak edzeni cuccok nélkül elképesztő erőre tesznek szert rövid idő alatt. nagy izmokra is bár nem túl nagyokra mivel akiket én ismerek nem szednek cuccokat de sokkalta erősebbek mint a nagydarab kondisok akik már több éve járnak gyúrni semmit

sokan gyorsabbak is és sokkal ügyesebbek fizikailag sokkal jobbak a képességeik a mieinknél legalábbis általában.

mitől van ez?

2012. ápr. 4. 00:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Először is szeretném megkérni a kedves kommentelőket hogy a fajgyűlöletből származó hozzászólásokat ne ide írják hanem valahova máshova.

igen a négerek valóban gyorsabbak. de most a romákról beszélek am a romák ahogy elnézem kézügyességük pl kosárlabda kézilabda. ellentétben a négerekkel. Bár talán ez az értelmi képességükből származik. tudni illik elég kevés okos intelligens romát látni az utcán vagy bárhol. Mondhatni elég.. idétlenek.

a romák inkább fizikai erőben kerekednek felül és ez aki járt konditeremben edzett együtt romákkal az ezzel kapcsolatban még csak nem is vitatkozik. és én a fejlődésük sebességéről beszélek és a határaikról.

talán bennük meg több a lassú izomrost? de akkor nem lennének lassúak? mert olyat nem vettem észre rajtuk.

2012. ápr. 4. 11:45
 12/37 A kérdező kommentje:
akarom mondani a romák kézügyessége a négerekkel ellentétben pl labdaérzék egészen lemarad a magyarokétól
2012. ápr. 4. 11:46
 13/37 anonim ***** válasza:
53%

Előző hozzászóló vagyok.

Fajgyűlöletről szó sincs. Én is a cigányokról beszéltem, a feketéket csak azért szőttem a mondandómba, hogy cáfoljak egy-két félreértést. (Hogy tulajdonképpen a romáknak annyi közük van a négerekhez, mint nekünk nem romáknak.) Még egyszer, utoljára: ha mi ún. nem romák úgy nőnénk fel, és felnőttként is olyan életmódot folytatnánk, mint a cigányok többsége, valószínűleg, mi is olyan gyorsan és olyan mértékben fejlődnénk fizikai erőben. (Lásd előbbi "nagyapás" példámat.) Ennyi.

2012. ápr. 4. 11:55
 14/37 A kérdező kommentje:

nem rád gondoltam hanem az előző kommentelőkre

igen a romáknak nincs közük a négerekhez mivel ők ausztralidok

magyarul azt akarod mondani ha mi is durva életmódot folytatnánk és primitívebb módon élnénk egyszóval vadabb hozzáálásunk lenne mi is ilyen jó képességekkel bírnánk?

csak gondolom eszünk az nem lenne ennyi.

2012. ápr. 4. 12:00
 15/37 anonim ***** válasza:
Hát én meg még úgyse vagyok fajgyűlölő... Párom is roma anyai ágról... Ám érdekes példám lenne: Kondizok kb 3 éve szedek különböző tápkiegeket is pl.: tejsavó fehérje. Így elértem egy X forámt, X izomtömeget. :D Párom öccse is elkezdet edzeni és kb negyed annyi idő alatt lett izmosabb mint én tápkiegek, kox nélkül. (kox-ot én se használok) Kifejezetten genetika.
2012. ápr. 4. 12:23
 16/37 anonim ***** válasza:

Nem erősebbek pont. A testépítők erejét egy ilyen nagy súlyba belenyomogatókkal nem lehet összemérni egy erőedzést végző lekenné bármelyik romát belenyomásokba. A testépítők is jóval nagyobb súlyokba képesek belenyomni, mint amilyennel edzenek.

A te logikád szerint az oroszoknak sótétbőrűnek kéne lenniük és kettlebellre se lenne szükségük.

Az, hogy egy favágó egy fejszével kettévág egy rönköt nem nevezhető eredménynek ezért fizetik.

2012. ápr. 4. 12:29
 17/37 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy nem hasonlítok senkit testépítőkhöz, illetve elképzelhető hogy rosszul fogalmaztam és félreértettél valamit. Ám meg hiszek amit hiszek, tudok amit tudok. Nem akarok senkit meggyőzni főleg nem téged. Gondolj amit akarsz.
2012. ápr. 4. 12:42
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

"igen a romáknak nincs közük a négerekhez mivel ők ausztralidok"

Nem. Bármilyen furcsa, ők is az europid nagyrasszhoz tartoznak, mint mi, vagy az arabok, vagy a perzsák.

2012. ápr. 4. 14:55
 19/37 A kérdező kommentje:

Nem szeretném a testépítőket lenézni de

1 az izmaik kötöttek gyakorlatilag tesrészek gyűjteménye rendes mozdulatot nehezen hajtanak végre ismerek testépítőket és tényleg nem csak gyengébbek mint amilyennek tűnnek de az erejük kimerül kötött gyakorlatok végzésével

amúgy sem hasonlítanám össze egy olyan férfias sporttal mint az erőemelés egy testépítéssel mint ahogy te tetted. az egy vicc lenne

2012. ápr. 4. 20:40
 20/37 A kérdező kommentje:

ja én is járok edzeni a két romasrác nem csak nagy súlyokba nyomkod bele nagy súlyokkal tud edzeni nem használnak tápkieget sem és hozzátenném minden gyakorlatban erősek

sőt van egy zsák a teremben akkorákat bele tudnak ütni rúgni térdelni stb..hogy a szák gyakorlatilag kis híján leszakad a láncról.

én 181 cm vagyok 89 kg és járok 3 éve edzeni nem vagyok gyenge annyi biztos de ilyen erőt nem tudnék soha kifejteni.

2012. ápr. 4. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!