Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MIÉRT erősebbek a romák a...

MIÉRT erősebbek a romák a magyaroknál?

Figyelt kérdés

a küzdősportokban sokkal jobb eredményeket tudnak elérni nem egyszer volt hogy egy mezei romagyerek egy nála nagyobb darab magasabb sráccal egy az egyben bunyózott a magyar srác thai boxolt 4 évig a roma pár pillanat alatt elverte mintha semmi sem lett volna boxban birkózásban is sokkal tehetségesebbek legalábbis észrevételem szerint

és hozzátenném:sokkal erősebbek nálunk alapból is nagy erő van bennük ha nekiállnak edzeni cuccok nélkül elképesztő erőre tesznek szert rövid idő alatt. nagy izmokra is bár nem túl nagyokra mivel akiket én ismerek nem szednek cuccokat de sokkalta erősebbek mint a nagydarab kondisok akik már több éve járnak gyúrni semmit

sokan gyorsabbak is és sokkal ügyesebbek fizikailag sokkal jobbak a képességeik a mieinknél legalábbis általában.

mitől van ez?

2012. ápr. 4. 00:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

nem erősebbek,nem rendelkeznek jobb képességekkel sem.

kevesebb bennük a gátlás az antiszociális nevelés miatt,ezért lehetnek jobbak bunyóban gyerekként a korosztályuktól és mert korábban érnek.

pl nekik már 10-12 évesen szőrös a hónaljuk.

egyébként meg a többségük vagy csontváz,vagy puhos dagadt.

két olyan csókát ismerek csak közülük,akik kiemelt módon tudnak bunyózni,de olyan szinten,hogy edzőket is levertek simán.

mindkettő 6-7 éves korától kezdve küzdősportol,uh a tudásuk nem véletlen,vagy genetikus.

2012. ápr. 4. 22:20
 22/37 A kérdező kommentje:

rendben ha nem erősebbek akkor mivel magyarázod a két romasrác fejlődési ütemét és nem csak ő róluk beszélek

vagy 6-7 roma is akik a teremben edzenek velünk. kb 5 nem szed semmit mégis akkora az erejük hogy az elképesztő

nem csak a súlyukhoz képest meg ahhoz képest hogy van amelyik max 1 éve edz. am itt nem csak bunyókról van szó

meg hogy kövérek persze vagy vékonyak mindenhol vannak kivételek a negridok sokkal kevesebb szírt tárolnak még is vannak köztük kórosan elhízottak

az ázsiai népcsoportok képviselői alapból vékonyak mégis van köztük rengeteg világszínvonalú erőemelő testépítő is. mondjuk a testépítőkről ne beszéljünk az... az nem az erősportokhoz való:D

de olyan férfias sportokban is helytállnak néhányan mint a strongmankodás.

mindig van kivétel és sok roma valóban vékony szálkás mert ugye nem sokat esznek.

2012. ápr. 5. 20:58
 23/37 anonim ***** válasza:

hány éves cigányokról beszélünk?

mert 15-16 éves cigány már simán felnőtt férfi,a testi fejlődése befejeződött,ezért is erősebb.

míg egy ugyanannyi idős magyar srác még gyerek,növésben van.

2012. ápr. 5. 21:02
 24/37 A kérdező kommentje:

egyik 118 a másik 21

és kb kicsivel több 1 éve edzenek és semmit sem szednek néha még éhgyomorral jönnek leedzeni. emellett gyárban melózik mindkettő.

én idősebb vagyok náluk jóval és nem a gyerekekhez képest erősek hanem a náluk kétszer nagyobb táplálékkiegészítőket rendszeresen alkalmazó kb 6-7 éve edző embereknél.

engem az érdekel hogy mit termel a szervezetük vagy az izmaikban van az eltérés? vagy az idegrendszerükben? vagy csak tényleg a barbárszerűbb felfogásuk miatt van ez?? mi ennek az oka?

én miért nem fejlődöm így? pedig ne mvagyok gyenge felépítésű sportoltam sokat és 2.éve 7 hónapja járok kondizgatni kissebb pár hetes megszakítások voltak... persze de a romák néhányan van olyan néhányoknál néha hogy bejönnek egyszer 30 percre csinálnak széles fogású húzódzkodást 3x30-40 et vagy súlyokkal 15-öt aztán mennek tovább haza vagy mittudomén hová. kérdezem hova megy mondja áá má bedurrantam.:DD érthetetlen

2012. ápr. 9. 02:04
 25/37 anonim ***** válasza:
Szaknderoztál már velük? Abban is erősebek nálad?
2012. ápr. 9. 07:40
 26/37 A kérdező kommentje:

mivel egész nap szkanderoznak persze hogy erősebbek ebben talán a legerősebbek. könnyen letették a kezemet még csak nem is erőlködtek semmit:((((. a 75 kg körüli még talán durvább is. persze hogy erősebbek én 88-89 kg körüli vagyok magasabb náluk és régebb óta edzek szedek némi fehérjeport ez minden így nyomok bele 120 kg-ba fekve 150 be guggolásnál és van 150-es elemelésem is. és emellett sokat dolgoztam fizikai munkát pl erdőn. meg amúgy is fizikai munkát végzek.

de ez az ő erejükhöz képest nem tudok szóhoz jutni. és abszolút semmit nem szednek mint mondtam néha néha bejönnek éhgyomorral is. általában 2 órákat gyúrnak.

2012. ápr. 10. 16:49
 27/37 anonim ***** válasza:
Na az elég durva. :O Cigány lányok is vannak ott? Ők is ilyen erősek?
2012. ápr. 11. 23:30
 28/37 A kérdező kommentje:

nem ez nem olyan konditerem ez amolyan kis olcsó kondi olyan mellékes lányok nem járnak csak pár férfi egy olyan 15-16-an

a roma lányokat nem tudom erősebbek-e elég sok hulladék van köztük de vannak köztük eszméletlen szépek is.

hogy bunyóban jobbak e a romák azt tudom hogy biztosan tehetségesebbek a küzdősportokban meg fogékonyabbak rá gondolom ez azért is van mert nagyon érdeklődnek az ilyesmi iránt. én pl birkóztam 3 évig ezek a srácok az én akkori szintemet szerintem elérnék pár hónap alatt sőt...

2012. ápr. 12. 20:24
 29/37 anonim ***** válasza:
Hát nekem lányokkal van tapasztalatom szkanderban. A magyar csajokat simán lenyomom, de a két cigánnyal nem bírtam sajnos. A kondiba járó cigányok is szeretik fitogtatni az erejüket?
2012. ápr. 13. 07:59
 30/37 A kérdező kommentje:

őő az ő felfogásuk más önmagukban rendes gyerekek de pl bulikról nem nagyon ebszélnek sem berugásról pc-k ről fociról nem beszélgetnek bulizni ahogy elnézem nem nagyon járnak.

inkább a fő témáik: bunyók ki csicska ki nem áll oda ki áll oda ki mekkorát üt ki mit tud vagy hogy mi van a börtönben rekedt ismerőseikkel stb stb... ők inkább az erőt nézik mivel nem szednek semmit iazán hatalmasak nem lehetnek ez nem is érdekli őket

aki nagydarab de gyenge hiába van jó fizikuma nagy izmai nagy tömege csak kinevetik. a többi roma aki a terembe jár megint jól fejlődik kb egyet tudok aki a külsőre is megy ő szed fehérje port meg tápkiegeket. de ő másfél év alatt elképesztően jó fizikumot épített fel na jó 172 cm-es magassággal könnyebb persze de akkor is nagyon izmos és nagyon szálkás is olyan 86-87 kg körüli lehet.

gyakran bunyózgatnak zsákkal a tricepsz kötelekkel amit fellógatnak gyakorolják a rúgásokat ütéseket . hozzáteszem tehetségesek is. kicsit eltér a kultúrájuk a nyugodt magyar emberekétől nekem semmi bajom nem volt eddig velük

leszámítva a kisebbségi komplexust amit okoznak holott ők a kisebbség :D

2012. ápr. 14. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!