Megtennétek nekem? Azt kellene leírni h mit tornázzak.
Ha fogyni szeretnél, akkor legfontosabb a szálkásító diéta és a heti 3-4 aerob edzés (kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, stb). E mellé még mehet heti 3-4 torna is, vagy nevezzük saját testsúllyal végzett edzésnek, pl: fekvőtámasz, guggolás, kitörés, hasprés, lábemelés.
Én súlyzós edzést végzek, de eszközök nélkül a fentebb leírtakat csinálnám + húzódzkodnék.:)
Így meglenne a minden napos edzésed: egyik nap aerob (pl.kocogás), másik nap torna, amit írtam.
Mi a franc bajod van neked kislány kevesebb hiszti kéne.
Ha nem akarsz netről letöltögetni akkor sétálj el a könyvesboltba és ott vedd meg a fegyencedzést. Ennél jobban összeállított hagyományos edzéstervet saját testsúllyal nem fogsz találni.
Figyelj kérdező, mi a gond? Leírtuk, hogy fekvőtámasz, guggolás, kitörés, lábemelés hasprés. Akkor miért írod, hogy nem írtuk le?
Mindenből csinálj 3-4 sorozatot 30-40 ismétléssel. Fekvőtámaszból csinálj un. női fekvőt, mikor a térded is támaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!