Miért van kb.15 perc testmozgás után izomlázam?
Figyelt kérdés
Évek óta nem végeztem testmozgást aktívan, most viszont elkezdtem tornázni hogy ne legyenek olyan petyhüdtek az izmaim. Egyáltalán nem célom a fogyás, csak izmosabb vádlit karokat és kerekebb feneket szeretnék.
Ma csináltam kitöréseket, felülést, guggolást és most alig bírok mozogni.
Ja és még annyi hogy ugye ezek a gyakorlatok nem fogyasztanak??
2012. márc. 28. 14:42
1/2 anonim válasza:
Valószínüleg azért van izomlázad mert nincsenek hozzászokva az izmaid az edzéshez, jah és fogyasztani nem fogyaszt, ahoz areob edzés(futás, kocogás, biciklizés, uszás) és diéta kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Hú köszi, volt bennem egy kis para hogy esetleg fogyaszt, de most megnyugodtam. Már csak abban bízom hogy jól végzem a gyakorlatokat.
2012. márc. 28. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!