Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzésben lévő lábemelés...

Fegyencedzésben lévő lábemeléseket függeszkedésen kívül másképp is lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam h pl korláton csinálnám úgy hogy tartom magamat , nem pedig úgy hogy lógok. A feladat ugyanolyan hatékony lenne így is?
2012. márc. 28. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Az jó, ha használod a kreativitásodat, mert kitudja hogy egy-egy újfajta gyakorlattal ami eszedbejut, másféle izmokat mozgatsz meg, nem muszáj csak azt csinálni ami le van írva. Ha vannak ilyen új ötleteid akkor simán toljad azokat is.
2012. márc. 28. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom :) Amúgy igazából kényszerből csinálom így, mert ajtófélfára illeszthető húzódzkodórudam van, és ha azon vagyok akkor leér a lábam a földre, és úgy nem tudom csinálni a lábemelést... :/
2012. márc. 28. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan van. Én úgy szoktam hogy nyújtva van a lábam, és csak addig engedem le amíg el nem éri a padlót, mert ha teljesen leengedném nekem is leér. és épphogy érinti a sarkam a padlót, onnan emelem fel újra nyújtott lábbal. Na meg azt a módszert is lehet amikor a lábad épp az ég felé néz, és akkor úgy megtartod magad, és aztán elkezded fordítani a 2 lábadat együtt jobbra, aztán balra, addig fordítsd amíg párhuzamos nem lesz a földdel, így nagyon jól meg tudod edzeni az oldalsó törzs és hasizmaid.
2012. márc. 29. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!