Az izmot le lehet fogyni?
jól gondolod hogy zsírból nem lesz izom.
azt azért elárulhatnád hogy diéta nélkül hogy akarod le adni a felesleget?
egész nap futni fogsz?
Az étrendem rendes, sok fehérjét, vitamint proteint eszek. Nem eszek semmi édességet, és nem vagyok hajlandó nyúltápot meg csokkentett mennyiségu kaját enni, max annyi hogy igyekszek nem este enni. Elvégre kondizok és újra fogok kickboxolni.A folosleget azt hittem le lehet "mozogni" sportokkal vagy futással, rendszeres mozgással és nem kellenek norbi meg diéta sz.rok. Javítsatok ki, ha tévedek, arról nem is beszélve hogy volt olyan kérdés hogy "hogyan fogyjak le?" Szerintem nem.
Attól hogy nem válaszolok egyes hulye kommentekre az nem azt jelenti hogy hiszek is nekik. Szóval lehet gúnyolódni, én a kérdésre már megkaptam a választ.
Egyébként ezt az unokatestvéremtol hallottam, de mivel híres arról hogy hantázik hébe-hóba, gondoltam azért kiteszem. Nyugi, nem lepodtem meg...
És a "szerencséd hogy az agyat nem" kommentre azt válaszolnám hogy ha neked olyan k.rva okos agyad van akkor ezt itt nem kellett volna sejtened mint lehetséges alternatívát? Egyébként koszi a "hasznos" kommentedet, de legkozelebb picit hulyébb partnert találj az ilyen jellegu megszólításhoz, elvégre azt se tudod ki vagyok. Max elképzeltél a fejedben úgy ahogy kedved tartotta. Ja és bekaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!