Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az izmot le lehet fogyni?

Az izmot le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Na szóval elkezdtem gyúrni és cseppet elhíztam. Szerintem nem a zsírból lesz az izom, de gondoltam hogy rákérdezek hogy nem baj-e ha leadok vagy 6-7kg zsírt,de semmi diéta meg ilyesmi.
2012. márc. 26. 21:04
 1/9 dirtboy ***** válasza:
100%

jól gondolod hogy zsírból nem lesz izom.

azt azért elárulhatnád hogy diéta nélkül hogy akarod le adni a felesleget?

egész nap futni fogsz?

2012. márc. 26. 21:10
 2/9 Rezk0o ***** válasza:
59%
hát napi 1500 felüléssel és karkörzéssel
2012. márc. 26. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az izmot le lehet fogyni. Ha nem edzel akkor leapad szépen lassan. Ha éhezel akkor is az izmot kezdi el először lebontani a szervezet.
2012. márc. 26. 21:27
 4/9 Zakathol ***** válasza:
50%
Az a szerencséd, hogy az agyat nem lehet...
2012. márc. 26. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Eljarok futni vagy ott a teremben szobabiciklizek. Valahogy így terveztem a fogyást. Tehát akkor azt mondjátok hogy nem lesz gaz ugye?
2012. márc. 26. 21:32
 6/9 anonim válasza:
78%
ha napi 1500 szabályos felülést megcsinálnál három hét után kíváncsi lennék a gerincedre....
2012. márc. 26. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
ilyenkor mindig elgondolkozok azon, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen értelmi képességű egyedek létezzenek.
2012. márc. 27. 01:53
 8/9 Rezk0o ***** válasza:
take it easy Gábor csak vicceltem , csak már elegem van abból, hogy mindenki diéta nélkül akar fogyni meg rendes étrend nélkül tömeget növelni.
2012. márc. 27. 10:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Az étrendem rendes, sok fehérjét, vitamint proteint eszek. Nem eszek semmi édességet, és nem vagyok hajlandó nyúltápot meg csokkentett mennyiségu kaját enni, max annyi hogy igyekszek nem este enni. Elvégre kondizok és újra fogok kickboxolni.A folosleget azt hittem le lehet "mozogni" sportokkal vagy futással, rendszeres mozgással és nem kellenek norbi meg diéta sz.rok. Javítsatok ki, ha tévedek, arról nem is beszélve hogy volt olyan kérdés hogy "hogyan fogyjak le?" Szerintem nem.

Attól hogy nem válaszolok egyes hulye kommentekre az nem azt jelenti hogy hiszek is nekik. Szóval lehet gúnyolódni, én a kérdésre már megkaptam a választ.

Egyébként ezt az unokatestvéremtol hallottam, de mivel híres arról hogy hantázik hébe-hóba, gondoltam azért kiteszem. Nyugi, nem lepodtem meg...

És a "szerencséd hogy az agyat nem" kommentre azt válaszolnám hogy ha neked olyan k.rva okos agyad van akkor ezt itt nem kellett volna sejtened mint lehetséges alternatívát? Egyébként koszi a "hasznos" kommentedet, de legkozelebb picit hulyébb partnert találj az ilyen jellegu megszólításhoz, elvégre azt se tudod ki vagyok. Max elképzeltél a fejedben úgy ahogy kedved tartotta. Ja és bekaphatod.

2012. márc. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!