Hogyan lehetne fogyni és izmosodni egyszerre? Mi lenne a leghatásosabb edzésforma?
Ez egyszerre nem szokott sikerülni naturálban (kox nélkül), mert a zsírleadáshoz kalória deficit kell az izomnöveléshez pedig kalória többlet.
Nem lehet sajnos a felsőtestet szálkásítani, miközben alsótestre izomtömeget építesz.
Két módszer van: 1. Előbb diétával és aerob edzéssel szákásítasz. Persze mehet mellé súlyzós edzés is, így az izmokból nem fogsz veszíteni magas fehérjebevitel esetén és utána tömegnövelő étrenddel izmot építesz.
Vagy fordítva, először tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel izmot építesz és nem törődsz a zsírral, majd pár hónap múlva szálkásítasz.
Az első 1-2 hónapban nem lehetetlen a két folyamat egyszerre.
viszont precíz (szakember irányítása alatt) végzett átfogó edzési és étkezési program kell.
Kevés ismerettel, autodidakta módon nem tudsz jó eredményeket elérni.
szia ha igazán csinos akarsz lenni és nem akarod megerőltetni magad közben akkor ezt a videót tudom ajánlani : http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg szed le az összes részét és csináld meg őket egyszerre otthon
(én is evvel csinosodtam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!