Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ma kezdtem egy Creatinkúrát,...

Ma kezdtem egy Creatinkúrát, de hasmenést okozott, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Biotech-es Creatin monohidráttal kezdtem el egy kúrát a mai nap folyamán. Súlyom 105kg, 105/3=35, tehát 35gramm szükségeltetik feltöltési fázisban. Ezt egy kicsit soknak találtam ezért lecsökkentettem 30grammra. Edzés előtt ittam 15grammot és edzés után is 15öt (nagy nehezen). Hasmenésem van tőle, szó szerint ömlik belőlem a cucc. Ez a nap most úszott? Várható valami változás? Ti mit ajánlanátok? Segítségeteket köszönöm!

2012. márc. 26. 20:50
 1/7 Zakathol ***** válasza:

Mert ne 15g-ot toljál be egybe.

Maximum 5g-os adagokat igyál, ha ettől is fosol akkor a monohidrátot nem tolerálod. Sajnos van akinek nem tesz jót.

2012. márc. 26. 20:54
 2/7 Rezk0o ***** válasza:
oszd el 4felé
2012. márc. 26. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:
nem egyszerre ittam, itthon ittam 5grammot, kondiba vezető úton 5grammot és öltözőbe 5grammot. Edzés után pedig közvetlen 5gramm dextrózzal, itthon rá 20percre 5grammot és arra rá negyed órára 5grammot, tehát nem teljesen egybe ment, habár nem tudom ti hogy értitek hogy ne egyszerre toljam le!
2012. márc. 26. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még hogy holnap reggel innék 5g, suli után 5g, este 5g, meg lefekvés előtt 5g. Edzésnapon meg ugyan ez csak edzés előtt 5g, edzés után 5g, meg persze reggel, este!
2012. márc. 26. 21:02
 5/7 Zakathol ***** válasza:

Az egybe van :D

Hány étkezésed van egy nap? Minden étkezés előtt, edzés előtt és edzés után tolhatod.

2012. márc. 26. 21:03
 6/7 Zakathol ***** válasza:
Nah, a második variáció tökéletes :)
2012. márc. 26. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, így fogom csinálni ahogy leírtam! Köszönöm a segítséget!
2012. márc. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!