Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét szedjek?

Milyen fehérjét szedjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A cím tömören leírja a kérdésem , 16 éves vagyok 168 cm és 58kg.Ezelőtt 3 hónapig edzettem, csak abbahagytam.Most fogom újrakezdeni, és ezért kérdezem.Kell-e mellé más is ? Táp. kiegek vagy valami?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. márc. 26. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy neked mire van szükséged, azt mi nem tudhatjuk. A fehérjét nem csak por formájában tudod bevinni, lehet hogy szükséged sincs rá. A kiegészítők csak kiegészítik az étrended. Inkább kérdezz a body.builder.hu-n, ott vannak hozzá értők, nem itt :)
2012. márc. 26. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:

csirkemell,tojás,túró.

ezeket SZEDD!

2012. márc. 26. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló, azért, mert te nem értesz hozzá még nem kell azt feltételezni, hogy itt más sem és most nem feltétlenül magamra gondolok.

Kédezőnek: kell egy tömegnövelő étrend, melyben a napi fehérje legyen 2-2,5g*testtömeg kg és a szénhidrát pedig 5-6 g* testtömeg kg.

A fehéjebevitel legyen sovány húsból, tojásból, túróból, protein tápkiegből, a szénhidrát pedig zabpehelyből, rizsből, krumpliból, teljes kiőrlésű tésztából és tk kenyérből. Sok zöldség is menjek a kajákhoz.

Edzés utánra tejsavó proteint ajánlok(vpx syngex, mutant whey, myofusion) és mehet hozzá 40-50 g dextróz.

Multivitaminod is legyen, pl multipro.

2012. márc. 26. 05:59
 4/4 G'sX ***** válasza:
body.builderen aztán kérdezhetsz a nagy szakétőkről, scitec vagy full force ennyi a nagy tudásuk
2012. márc. 26. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!