Mennyi idő kell egy ilyen alak eléréséhez? (kép lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 189 cm. 74 kg. Normális alkatom van. Minimális felesleg van rajtam (szinte észrevehetetlen).
2012. márc. 23. 23:56
1/3 anonim válasza:
Ez alkati dolog,én 19 éves vagyok,186 cm,és 75 kg.én már 2 éve erre gyúrok,rengeteget fejlődtem azóta,de nem leszek Brad Pitt,és te sem,kedves kérdező.:)
Ha olyan vagy,elég lehet egy félév intenzív munka,nem kell feltétlenül konditeremben élned,csak legyen egy napi edzésterved,amit mindig kitoldasz egx kicsivel
3/3 anonim válasza:
brad pitt se egy nagy szám, persze jó a genetikája, ha neked is jó akkor nem kell beledöglened h így nézz ki, ha sar a genetikád akkor viszont meg kell szenvedni.
van aki eljár heti 2-3x kajára alig figyel mégis tud így kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!