Kickbox vagy gyúrás?
Kick-boxra szavazok.
Indoklás;
-általában jó a társaság,és az edzésen kívül elmehettek együtt bulizni stb
-a kick-boxal megtanulod többek között az önvédelmet,ami a mai világban szerintem nem árt
-a gyúrástól megmerevedsz ami nem a legegészségesebb,kick-boxon pedig mindig van nyújtás,1-2 év és -ha nem vagy most nagyon merev- simán megvan a spárga
-a kick-box sokkal jobban átmozgat,olyan testrészeket is megedz amit sima gyúrással nem tudsz annyira átmozgatni
-a kick-boxot versenyszerűen is ,,használhatod"(hirtelen nem találtam jobb szót),szerintem nem lenne rossz büszkélkedni egy picit az érmekkel,kupákkal,és ha nagyon tehetséges vagy pár év múlva még pénzt is szerezhetsz vele
-növeli az akaraterőt,a kitartást,önbizalmat ad,pozitív irányba fordítja a mindennapjaidat,könnyebben küzdesz le bizonyos problémákat
Hmm,több hirtelen nem jut eszembe.Mellékesen az édesapám kick-box edző,nagyrészt az egész családom,innen a sok tapasztalat. 14/L
a kickbox
funkcionálisan hasznosabb,magyarul ha csinálod egy darabig,akkor meg tudsz majd verni egy másik embert.
a testépítés is jó sport,de ha logikusan végiggondolja az ember,akkor az esztétikumon és a kikapcsolódáson kívül nincs haszna.
szóval az életben sokkal hasznosabb képesség ha jól verekszel,mintha nagydarabra kigyúrod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!