Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kickbox vagy gyúrás?

Kickbox vagy gyúrás?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik lenne jobb és miért? 15/F
2012. márc. 20. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Kick-boxra szavazok.

Indoklás;

-általában jó a társaság,és az edzésen kívül elmehettek együtt bulizni stb

-a kick-boxal megtanulod többek között az önvédelmet,ami a mai világban szerintem nem árt

-a gyúrástól megmerevedsz ami nem a legegészségesebb,kick-boxon pedig mindig van nyújtás,1-2 év és -ha nem vagy most nagyon merev- simán megvan a spárga

-a kick-box sokkal jobban átmozgat,olyan testrészeket is megedz amit sima gyúrással nem tudsz annyira átmozgatni

-a kick-boxot versenyszerűen is ,,használhatod"(hirtelen nem találtam jobb szót),szerintem nem lenne rossz büszkélkedni egy picit az érmekkel,kupákkal,és ha nagyon tehetséges vagy pár év múlva még pénzt is szerezhetsz vele

-növeli az akaraterőt,a kitartást,önbizalmat ad,pozitív irányba fordítja a mindennapjaidat,könnyebben küzdesz le bizonyos problémákat

Hmm,több hirtelen nem jut eszembe.Mellékesen az édesapám kick-box edző,nagyrészt az egész családom,innen a sok tapasztalat. 14/L

2012. márc. 20. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

a kickbox

funkcionálisan hasznosabb,magyarul ha csinálod egy darabig,akkor meg tudsz majd verni egy másik embert.

a testépítés is jó sport,de ha logikusan végiggondolja az ember,akkor az esztétikumon és a kikapcsolódáson kívül nincs haszna.

szóval az életben sokkal hasznosabb képesség ha jól verekszel,mintha nagydarabra kigyúrod magad.

2012. márc. 20. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Kinek mi :D gyúrásra szavazok. Nem valószínű, hogy bármire is használnád a kickbox tudásod. Ha utcán támadnak úgyis késsel mennek neked, vagy többen lesznek. Ha meg egyedül van a támadó, beversz neki egyet kickbox tudás nélkül is.
2012. márc. 20. 18:55
 4/4 anonim válasza:
kickbox szerintem jobb szívósabb, kitartóbb leszel mellesleg erősít és szálkásít egyszerre, ha meg nem vagy megelégedve az izomzat mennyiséggel még mindig elmehetsz kondizni.
2012. márc. 21. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!