Baj, ha kondi után biciklivel megyek haza?
Figyelt kérdés
Hallottam egyszer, hogy utána nem ajánlatos semmilyen mozgás, mert az izomnak pihennie kell. 15 perc alatt hazatekerek, ez még nem baj ugye?2012. márc. 19. 20:05
1/9 dirtboy válasza:
nem,de jó lenne ha kondi után nem haza indulnál hanem szépen nyugisan pihenés közben meginnád a kis shékedet és csak utána tekernél haza.
2/9 anonim válasza:
mi ez a f@szság már bocs?
a tested azért van,hogy használd.
még a teremben edzés után idd meg a turmixod ha nagyon aggódsz,aztán bringázz haza.
3/9 anonim válasza:
hát biciklivel járok tornászni, és úszni is, az edzőterembe is, ha megyek, utána azzal haza. turmixot meg sosem iszom.
4/9 anonim válasza:
Ha a terem egyik szobabiciklijével próbálkoznál akkor nevezhetnénk komoly problémának.
5/9 anonim válasza:
de baj. csak piros villamossal mehetsz haza...
6/9 anonim válasza:
nem baj, edzés után idd meg szépen a turmixodat aztán mehet a tekerés hazafele..én is keróval járok és nekem fél óra az út
7/9 anonim válasza:
Edzés után turmix majd fürdés és go haza pihizni!
8/9 anonim válasza:
Előző voltam és nem baj!
Gondolom nem Amstrong tempójában tekersz hazáig....
9/9 Brain Storming válasza:
"Baj, ha kondi után biciklivel megyek haza?"
Csak akkor, ha nem azzal mentél oda... ):o)
Viccet félretéve: még hasznos is, mert levezetésnek kiváló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!