Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen mértékű izomlázzal mit...

Ilyen mértékű izomlázzal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

3 napja a belső combomban hatalmas fájdalommal járó izomlázam van. Nem tudok semmit csinálni, csak ülni. Állni, járni, feküdni nem tudok, 3 napja nem aludtam, csak bőgtem, hogy mennyire fáj fekvő pózban. Kb. fél óránként rá is jön ilyen görcsroham, amikor kiver a víz, szédülök, fáj a fejem is, megszólalni nem tudok, csak bőgök. A vécére való kijutás is 5 perces procedúra, még a két lábam sem tudom összezárni, nemhogy járni. Lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi előre is!

17L

2012. márc. 10. 18:29
1 2
 11/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Azért én a meleg fürdőt addig nem javasolnám, amíg orvossal nem beszéltél. Izomhúzódástól íngyulladásig bármi lehet, gyulladásnál nem biztos, hogy jó a meleg neki, lehet, hogy inkább jég kellene rá. De mindenképp orvos lássa, 3 napig nincs olyan izomláz, ami ekkora fájdalommal jár.
2012. márc. 10. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
mivel erőltetted túl?
2012. márc. 10. 20:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Konditeremben voltam életemben először, az edző végig velem foglalkozott, tudta, hogy ez az első, így bíztam benne, hogy amit megcsináltat, abból nem lesz nagy gond.
2012. márc. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!