Ilyen mértékű izomlázzal mit kezdjek?
3 napja a belső combomban hatalmas fájdalommal járó izomlázam van. Nem tudok semmit csinálni, csak ülni. Állni, járni, feküdni nem tudok, 3 napja nem aludtam, csak bőgtem, hogy mennyire fáj fekvő pózban. Kb. fél óránként rá is jön ilyen görcsroham, amikor kiver a víz, szédülök, fáj a fejem is, megszólalni nem tudok, csak bőgök. A vécére való kijutás is 5 perces procedúra, még a két lábam sem tudom összezárni, nemhogy járni. Lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi előre is!
17L
biztos hogy csak izomláz?
foltok nincsenek a lábadon?
izomszakadásra gondolok /részlegesre/
de akkor lenne bevérzés azt meg látnád.
ilyen durva izomlázról még nem halottam.
vagy te vagy túl HP vagy pedig ez nem izomláz.
legjobb az lenne ha doki látná.
házi orvos is jó lehet,ha érdeklik a betegek akkor jó lehet.
házi orvosoknál sosem tudni.
ha van gyógytornász vagy sport orvos ismerősöd akkor nekik mutasd meg inkább.
Nekem egyszer nyújtásnál volt hasonló... terpeszülés... és az edző a lábával szétfeszítette a lábam... ott abba is maradt az edzés... meghúzódott az izom vagy ín... vagy ki tudja mi... nem látszódott semmi a bőrön, de nagyon fájt. Már nem emlékszem a részletekre, de én azért tudtam járni... neked valószínű egy kicsit súlyosabb.
Szerintem a melegfürdő, illóolajjal vagy sóval (ami izomlazításra van) plusz izomlazító krémekkel kéne próbálkoznod. A fájdalomcsillapító is segíthet. Maszírozgasd át alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!