Zsírégetés, mikor kezdjek bele?
Linkelek egy kis képet amit gyorsan össze szerkeztettem, hogy kapjatok egy képet hogy mégis miröl van szó.
Mindig vékony voltam, és most is az vagyok, de a hasamon, mindig volt és van egy kis fölösleges.
Most próbálok egy kis izmot, tömeget felszedni nyárra. (egyetem kezdésig). De gondoltam, hogy azelött elkéne távolítani a kis pocakomat.
Kaja az megy rendesen, csak az lenne a kérdés, hogy ellég ha mondjuk juniusban elkezdek mindennap kimenni kocogni egy fél órát regelente, akkor augusztusig eltudnám égetni a zsírt?
Vagy korábban kell elkezdeni, vagy esetleg rá érek, juliusban is?!!
a kép:
elölröl nem igen látni, de föleg oldalt, meg lent a pocakomon, van egy kis "dudór"..
Ha számít, 75 kg körül vagyok most..
Hát ez szinte semmi zsír, nyugodtan tömegelj legalább egy fél évet, de akár többet is, utána szálkásíts le.
Jóval zsírosabb embereknek kell előtte zsírt leadni, de neked nem kell.
de az a kevés ami van, azt egy-két hónap alatt letudom adni?
Mennyi idöt szoktak zsírégetésre szánni?
Persze, hogy le tudnád adni, mert rajtad nincs sok zsír. Viszont nem lenne értelme, mert tömegesítéskor úgyis visszajönne, tehát csak időt vesztenél vele.
Amúgy egy szálkásítás 10-12 hét kb. attól függ, hogy honnan indul az ember és mennyire akar száraz lenni, versenyforma vagy strandfazon.
Köszi a válaszokat,
bocs, lehet nem volt egyértelmü, de most 3 hónapig fogok még tömegelni, már ez a 4-edik hónapom.
Ès csak ez után fogok szálkásítani, szóval csak azért tettem ki a kérdést, hogy fel legyek készülve..
De akkor, marad a tervem, hogy 2 hónap alatt leszálkásítom magam, pont a gólya táborra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!