Miért maradnak ki a férfiak a csoportos tornákból?
fenyegető pózok?
enyhén elfogult vagy.
férfiaknak szokott lenni állóképességi edzés,vagy küzdősport edzés.
mi ezzel a baj?
miért lenne ez maccsó?
az izompacsírták meg inkább a konditeremben vannak,ks edzésen ritkák.
miért baj,hogy hatékonyabb minden szinten,mint az általad preferált?
régebben jártam külön állóképességi edzésre rendszeresen,volt 5-6 csaj is.
az a neve modern defendo pt.
semmi varázslat csak állóképességi edzés.
volt aki berókázott tőle.
nézz le egyre ha gondolod-
a kettlebellnek is utána nézhetnél.
ott is vannak csajok és minden szinten hasznosabb és hatékonyabb,mint a linked.
van csomó beles gyógyegér is kettlebell edzéseken uh nem kell paráznod,egy próbát megér.
Semmi baj ezekkel, csak nem az én világom. Nem az a baj, hogy ezek vannak, hanem azon ámulok, hogy az általam ajánlott egyszerű, természetes, vidám és nagyon effektív mozgásforma nincs Magyarországon.
Én nem akarom túlhajszolni magamat. Szóljon a vidám zene én meg majdnem táncolva, jól érezve magam úgy mozgok, hogy aztán egy hétig jól érzem magam tőle. A defendo hasznos a fiataloknak. Arra koncentrál, hogy önvédelmet tanítson, ami nyilván mozgással jár, bele lehet izzadni, de engem nem érdekel, én már 60 év fölött úgyse tudom megvédeni magam jól edzett őrültektől, akiknek verekedés a hobbija vagy a megélhetése. A kettlebell is fiataloknak való. Erő van benne, de semmi dinamikus mozgáskoordináció. Hiányolnám a mozgás örömét. Ha csajok előfordulnak is ez azért ízig-vérig maccsó. Próbáltam én már Bootcamp-et is, az sokoldalúbb, ott is voltak csajok, de abból is kinőttem már.
Edzők, menjetek el tanulmányi kirándulásra Svédországba, nézzétek meg a jympát a Friskis@Svettisnél. Ez lenne a legnépszerűbb csoport a városban!
értem a nézőpontodat,de a kettlebell-el kapcsolatban tévedsz.
azt a fiataloktól kezdve a nagyfaterig mindenki csinálja és pont arról szól amiket megfogalmaztál.
javaslom,hogy olvass kicsit utána az eredetének,céljainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!