Edzésterv? Bővebben bent.
Tudom, hogy már unjátok az ilyen jellegű kérdéseket, úgyhogy bocsi, megpróbálok nem nagy baromságot kérdezni. :D
Ma kezdjük teremben az edzést barátnőimmel.
Keresek majd kezdő edzéstervet azzal nincs gond, találtam is egy alapozót.
Ami ez lenne:
Heti 2 alkalommal mennénk egyenlőre, az lenne a kérdésem, hogy ezt két napra osszam el? Vagy mindkét nap ezt kell végigcsinálni?
Ezt azért kérdezem, mert már az átolvasástól is izomlázam lett, és nem hinném, hogy az elmúlna péntekre (szerda-péntek lenne az edzésnap) és azt olvastam, hogy nem szabad rádolgozni izomlázra.
Vagy ha ez az edzésterv nem jó, akkor tudnátok ajánlani valami jót totál kezdő nő részére?
Köszi előre is a segítséget!
28/n
1. válaszoló:
Köszi azért, de én most terembe szeretnék járni, mert ott nagyobb a motivációm, és otthon nem igazán van lehetőségem (helyhiány)
Montez:
Köszi szépen, ilyesmire szerettem volna választ, hogy az az edzés jó e, és ha nem akkor milyen legyen. :) Szóval ezt átnézem, és belevágok. :D
Ha esetleg van valakinek bármi tanácsa ötlete még akkor szívesen veszem, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!