Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » (Testépítés) Miért mondja azt...

(Testépítés) Miért mondja azt mindenki, hogy felvágottal kenyérrel és sajtal. Nem lehet fejlődnit?

Figyelt kérdés
Megcsináltam magamnak egy étrended tejjel, müzlivel felvágottal, kenyérrel, valami meleg kajával.Így megvan a számomra szükséges 144g fehérje és 400g szénhidrát. Akkor mi a probléma?
2012. márc. 4. 22:27
1 2
 11/16 anonim válasza:
Legyen inkább 3g fehérje/tskg, és 4g szénhidrát/tskg, ha meg máshogy nem tudja megoldani porból
2012. márc. 6. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
egyébként két év alatt 12 kg izmot szedtem fel ilyen étrenddel. :D akkaor annyira nem lehet rossz
2012. márc. 6. 17:10
 13/16 anonim válasza:
ne oltsátok. én 42 kg voltam mikor keztem. kb ugyanilyen kajákon voltam,annyi,hogy igyekeztem tojást sokat enni,már amennyire ez lehetséges volt. most vagyok 76 kg. kb 7 év kellett hozzá az igaz,de nem dagadt vagyok elhihetitek..... 163 cm magas vagyok,és a bic átmérőm 41-42 cm szokott lenni. lehet ettől is fejlődni,ha a szervezeted alkalmas rá. sok dologtól függ. próbálkozz mindennel. javaslom,vezess egy naplót. ha edzel akkor főleg. írd össze,hogy mit ettél,és egy 1 és 5 között pontozd magadnak,hogy az aznapi edzésed alatt milyen erőben voltál. ha valamit jól csinálsz,az erődön is mutatkozni fog. lehet ettől is fejlődni,de lassan. tojás,és hús az ami kell szerintem. nekem ez jött be. sok sikert.
2013. aug. 5. 16:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Na eltelt egy kis idő azóta :D Sokkal okosabb lettem azóta sajnos rá kellett jönnöm ,hogy jó kaja nélkül nincsenek izmok , megtanultam főzni reggel 7 tojásfehérjével indítok 2 teljes kiőrlésű zsemlével napközben pedig 500 g csirke 3 tasak rizs csúszik le, napközben még valamikor 100g zabpehely egy kupak fehérjével , valamint edzés közbe 5 g BCAA edzés után pedig minőségi fehérjeturmix (hyro whey) majd lefekvés előtt szintén 5 g BCAA, ezeken vívül szedek + kálcium magnéziumot, multivitamint , izületvédőt és májvédőt hogy valamennyire csökkentsem a rá rótt terheket , hozzáteszem ,hogy minden szabadidőmet és "zsebpénzemet" felemészti de mégis úgy érzem hogy teszek valami hasznosat az egészségemért :)
2013. aug. 5. 17:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja , és ha érdekel valakit jelenleg 82-84 kg vagyok kevés zsírral a bőröm alatt.
2013. aug. 5. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült feljebbtornázni a költségvetést? Elkezdtél dolgozni valamit a szabadidőkben? Hány éves vagy?
2013. szept. 8. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!