Izomnövesztők hatásának lényege és káros következménye?
Ez tényleg biológiai érettségi tétel kérdés????
Akkor én leírom neked a választ;)
Tehát az izomnövesztök lényege a placebo hatás. Ha elhiszed, hogy ettől az ételtől, szokástól, kabalától leszel izmos, akkor az bizony be is fog válni:)
Csak egy kicsit rá kell segítened, mondjuk a konditeremben.
Tehát, kondi után edd az izomnövesztő szered! Ha valamilyen kabalád van, akkor azt feltétlenűl mindig vidd magaddal a konditerembe! Ha otthon felejtenéd, akkor menj érte haza, külömben nem fog hatni!
Ezt nagyon komolyan kell venni! Ha komolyan veszed, olyan hormonokat fog termeli a szervezeted, amik segítik a célod elérését!
Ez a hatásmehanizmus lényege.
Az izőmnővesztő káros következménye lehet:
1. a hit elvesztése az adott izomnövelő szerben
2. a motiváció elvesztése
3. a túlzott fanatizmus kialakulása
4. hatalom érzet, hogy megtaláltad a csodaszert
Mind a 4 nagyon káros hatással van rád és a környezetedre.
Az első esetet szerintem nem kell magyaráznom:)
A második esett gától vagy megnehezíti a célod elérését. Biztos jele, ha mindig fusztrált vagy és ideges.
A harmadik esett szintén, de még a környezetedet is idegesíteni fogja. Biztos jele, a barátok eltünése vagy lecserélődése:D
Ha a negyedik esett áll fenn, azt abból fogod észre venni, hogy mindenki meg akar majd verni téged:D
De te egyik kihívót sem gondolod majd ellenfelednek:D
Remélem tudtam segíteni:))
Ez szép volt Glissade.:)
Rájöttem, hogy kellene kabala is.:)
:DD
Nincs kabalád?:)
Sajnos nekem se, ezért nem is megy a dolog:(((
Mivel izomnövesztő NEM LÉTEZIK,értelmes választ nem lehet adni!!!
Ez a magyar oktatás,SZELLEMI FOGYATÉKOS VAGY??
És a hülye biosztanár??? Nekem ilyen áron nem kellene az érettségi,kihúznám ezt a tételt és elballagnék a kukáig...aztán haza. Mi ez? hülyeképző?
Szteroidok léteznek,de nem növelnek izmot és normális használat mellett teljesen veszélytelenek.
Bocs, de azért kaptad azt a választ tőlem, mert én nem tudok róla, hogy létezne izomnövesztő szer:)
El nem tudom képzelni milyen fogyi iskolába járhatsz, ha ez a tétel érettségire!!!!
De lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan...
Elöbb gondolkozz mielött kérdezel;)
Vagy a szteroidokra gondoltál?
Esetleg a fehérjére???
Bocsi, de izomnövesztőszer nem létezik!
És, közöm nincs se a bioszhoz, se az izomépítéshez, de ennyit még én is tudok:)
Roppant mulatságos, hogy az emberek nagyrésze mekkora tévedésben él:)
Muuuhaahaahaaa
ui.: Esetleg tömegnövelőt akartál írni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!