Most szedek kreatint de szeretnék majd mást szedni. A leállás után mennyi idő múlva tehetem ezt meg? Használni fog és nem lesz káros?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 16:13
1/7 anonim válasza:
Mit szeretnél még szedni? A kreatinnal együtt is sokmindent alkalmazhatsz, nem lesz káros.
2/7 anonim válasza:
kreatin nem káros! Szedhetsz nyugodtan akár vele eggyüt is más kiegészítőket, én jelenleg fehérjét, creatint, nitrogénoxid fokozót, és mulitvitamint szedek és még élek
3/7 A kérdező kommentje:
a kreatin nagyon jól bevált mint teljesítménynövelő de az izom terén nem sok minden lett. valami pl maximuscle promax , progain hasonló terméket akarok szedni egy kis izomért . itt az a kérdés hogy akkor ezekkel együtt nem káros a kreatin szedése. kreatin mint teljesítmény ez meg mint kondi?
2012. febr. 6. 17:07
4/7 anonim válasza:
Nem káros ezekkel sem, proteinnel és tömegnövelővel simán mehet együtt. Viszont ne feltétlenül ezektől várd el az izmosodást, a kajának is rendbe kell lenni, ha így van, akkor nem szóltam, csak általában nem ez szokott lenni.
5/7 A kérdező kommentje:
a kajával nincs gond. állandóan eszem a szénhidrátokat , fehérjéket és zsírokat és persze meg van a megfelelő pihenés is.
2012. febr. 6. 17:47
6/7 anonim válasza:
Az jó, ha eszed, de az arányokra is figyelni kell. Tömegnöveléskor legyen 5-6 g/testtömeg kg a szénhidrát és 2 g/testtömeg kg a fehérje. 2 kanál lenolaj is mehet a telítetlen zsír beviteléért. Edzés után protein + 40-50 g dextróz (ha van pénz rá, akkor vitargo) menjen egyből, utána 40-60 percre egy teljes étkezés (csirke-rizs pl).
7/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor lehet együtt szedni. remek köszi szépen
2012. febr. 6. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!