Kondi után izomláz?
Figyelt kérdés
Sziasztok
most mentem elsőre "gyúrni" aztán rendesen megdolgoztattam az izmaim. 2 napja van izomlázam, de mai nap már a karom se tudtam kinyújtani az egyiket sem, mit tegyek?üdv
2012. febr. 21. 14:28
1/4 Zakathol válasza:
Pihenj. Magától elmúlik.
Esetleg egy kis C-vitamin kiegészítést tolhatsz, de igazából csak a pihenés rá a gyógyír. Anno én se tudtam kinyújtani a kezem vagy 4-5 napig :D
2/4 anonim válasza:
Vmi jó tanács/tipp az első alkalomhoz? Én is ma megyek... :D remélem utána sikerül annyira rányújtanom, h ne legyek nagyon izomlázas hnap... :D
3/4 anonim válasza:
pihenni kell és elmúlik.
én már 3 éve edzek és olyanok az edzéseim hogy még mindig néha van izomlázam.
utolsó: nem tudsz rajta nyújtással sem segíteni, esetleg nem tart majd annyi ideig.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi.. csak a hátam is mindenhol izomláz:D még a táskát is nehezen tudom felvenni.
tippet nemtudok adni. minden gyakorlat után nyújtottam rendesen mégis ezlett:D
2012. febr. 21. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!