Milyen edzésformát ajánlotok fenék és comb formálásra?
Figyelt kérdés
Most kezdtem edzőterembe járni,és leginkább a fenekemet és combomat szeretném formálni.Eddig a futópadot,biciklit és a taposó gépet használtam.Mit és mennyit csináljok,hogy mihamarabb látszódjon az eredmény?Emellett le szeretnék adni 2-3 kg-t is.Mit tegyek?Hogyan étkezzem?2009. jún. 4. 20:41
1/6 anonim válasza:
én egy olcsóbb megoldást tudok a konditeremnél, és hatásos, egy hét múlva látszik az eredmény a popsidon és a combodon, ha minden nap megcsinálod. első gyakorlat, hasra fekszel, kezedet a combod alá teszed, és "ollózol" függőlegesen a lábaiddal, szóval, mint gyorsúszásnál, ebből 6X 1,5 percet kell csinálni(kis szünettel közte, de ne hűljenek ki az izmaid, mert akkor nem jó. a második gyakorlat kis terpeszben guggolás, és 50 pici elrugaszkodás szintén 6szor. ha ezt megcsinálod egymás után naponta egyszer, akkor már egy hét után látni fogod az eredményt.
2/6 anonim válasza:
Keresd ki google-el: body.builder.hu alapismeretek. Ebben szó esik mindenről amit kérdeztél és kielégítő választ fogsz kapni. Leírnám szívesen de nálam okosabb már leírta :) Hajrá
3/6 anonim válasza:
Az első válaszra reagálnék . Jók , amiket leírtál , ez nem vitás, de ne mond , hogy 1 hét alatt látszani fog az eredmény , mert ha ez ilyen egyszerű lenne , akkor sokkal több karcsú , formás ember lenne a világon . A konditerem sem rossz . Én a leírtak mellé még csinálnék guggolásokat stb. És bocs az OFF-ért .
4/6 anonim válasza:
első vagyok.mindenkinél más, én csak saját tapasztalatot írtam le ,lehet hogy szerencsés vagyok, de nekem látható volt az eredmény. persze semmi radikálisra nem kell gondolni 1 hét alatt, de látszik.nekem 171 cm/57kg-val 2 hét alatt teljesen strandkész a fenekem és a lábam(értem itt, hogy az a kevés narancsbőröm, ami alig látszik alapból, ezután szinte egyáltalán nem látszik, és nem "lötyög" a fenekem és a combom.) aki szeretné, próbálja ki, nekem bejött.
5/6 anonim válasza:
még mindig első: ha mindenkiben lenne annyi akaraterő, hogy csinálja minden nap és ne madja fel a 2.körnél, akkor biztos több formásabb ember lenne. persze táplálkozás, és az alkat is befolyásoló tényező.
6/6 anonim válasza:
GugoIás után mikor feIáIIsz akkor keII ugrani ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!