Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Testépítés!

I am God kérdése:

Hogyan tovább? Testépítés!

Figyelt kérdés

Jelenlegi paramétereim: 190 cm , 95 kg, 21 év

Úgy kezdödött az egész, hogy letoltam magamról kardióval meg szolid fitnesszel 20 kilót.

A böröm némelyest visszahúzódott, nem vészes annyira, és elkezdtem komolyan edzeni. Összeállítottam egy jó étrendet, utánaolvasás alapján. Mindenböl megfelelö mennyiséget viszek be. Heti 4-5x edzek, tréner által adott edzésterv alapján, és egész szépen haladok. Kezdenek kiformálódni az izmaim, de szeretnék olyan igazán kottán kinézni. 4 hónapja edzek az elöbb említett módon. Semmi tápanyag kiegészítöt nem szedek, csak természetes módon mindent.

Kérdés: Ha elkezdenék Whey Proteint és/vagy Kreatint szedni mellé, mekkora lenne a fejlödés? Érdemes e? Vannak e mellékhatásai? ´Mit ajánlotok?

2012. febr. 18. 04:04
 1/7 anonim ***** válasza:
táplálékkiegészítőknek is utána olvashatnál, ha már az étrenddel megtetted, mert jelenleg a kérdésed alapján nincs sok értelme
2012. febr. 18. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha használnál tápkieget, akkor is természetes módon kajálnál, mert ezek nem mesterségesek.

Igen, jobban fejlődnél egy jó étrendet kiegészítve edzés utáni proteinnel és szénhidráttal. Multivitamin is kell.

Nincsenek mellékhatásai, mert ezek csak kaják, a csirkemellnek sincs, így a tejsavó proteinnek sincs mellékhatása.

2012. febr. 18. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:

De azt mondod hogy "természetes" módon már mindent bekapsz.

Akkor ez nekem azt jelenti hogy mindent ami kell neked kajából beszedsz. Akkor minek kell most neked tápkiegészítö?

Akkor kezd el a tápkiegészítöt akkor szedni, mikor már kezd "normális" kajával nehéz lenni ezt a mennyiséget beszedni!

Amúgy, nem tudom, 95kg-val, ellég nehéz lehet rendes kajával, mondjuk legalább 190g fehérjét bekapni minden nap. Ès 400g szénhidrátott.. Mert ha jól értem tömeget akarsz most növelni?! Egész nap ehetsz akkor.. Ha nem találtál valami tuti dolgot ami nagyon sok cuccot tartalmaz.

2012. febr. 18. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Edzés utánra akkor is célszerű protein+ dextróz (ha van lóvé, akkor vitargo) turmixot inni, mivele így sokkal gyorsabban tölti vissza a tápanyagokat a lemerült izmokba.

Más alkalomkor jobb a szilárd kaja, de edzés után nagy előnye van a gyorsan felszívódó tejsavó protein + dextróz kombónak.

2012. febr. 18. 07:41
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

" gazságos izom Tibor gyúrni jár,

A konditeremben ő a legnagyobb király!

Ha nem emel meg ötven tonnát, nem megy haza,

Csak egy a baj, hogy nem működik már a f@sza!"

"De ne keseredj el izom Tibi!

Megmarad neked a kondibicikli!"

2012. febr. 18. 08:53
 6/7 big dog ***** válasza:

Utolsó,gratulálok!

Kár,hogy hülye vagy mint a p1csa!

2012. febr. 18. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
4 hónapos edzésmúlttal biztos hibátlanul csinálsz mindent...
2012. febr. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!