Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
El kezdtem edzeni, minden második nap keményen meg izzasztom magam. Nem vagyok kövér, csak szeretnèm ha feszesebb lenne a testem, 51kg ès 162cm vagyok. De most meg ahelyett h fogynèk csak hìzok, olyan böndõm van mintha terhes lennèk. Normàlis ez? Nem eszek sokat ès egyàltalàn nem szoktam nasizni,
2012. febr. 17. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
attól függ mit eszel
2012. febr. 17. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
mert elkúrod.
2012. febr. 17. 20:28
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindent eszek nem tartok diètàt, persze keveset!és nem zsiros kajàt. Mielõtt el kezdtem edzeni az elõtt is igy ettem és nem hiztam, most még talån kevesebbet is.
2012. febr. 17. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én is így jártam, 2-szer is.

Mondják, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, de olyan rövid idő alatt, amennyi alatt híztam, nem lehet izom. :) Mikor abbahagytam az ugrabugrát, visszafogytam, és le is ment a felesleg Norbi módszerrel (nem termékekkel!).

2012. febr. 17. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
El kezdtem edzeni" ezt bővebben, milyen edzést csinálsz, hány óráig, hetente hányszor?
2012. febr. 17. 20:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy keveset eszel...de mégis kevesebbet mozogsz mit ami kell az elégetéséhez lehet azért..

a mási, hogy a zsírnak sok funckiója van például ellátja az izmokat energiával. Lehet nem izmosodtál, de a testzsírod nőt épp ezért:/. És egyébként ezért kéne egy diéta.

2012. febr. 17. 20:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Rubint Rèka alakreform dvdjére edzek kifulladàsig, az kb30-40perc.

Mit csinàlok rosszul? Segitsetek please!

2012. febr. 17. 20:56
 8/15 anonim válasza:
nagyobb hangsúlyt kell fektetned az egészséges táplálkozásra. nézz utána mélyebben a témának. másik dolog: a dvd-t dobhatod a kukába. semmit nem ér, ha mindig ugyanazt tornázod végig, mert a tested hozzászokik, és 3-4 alkalom után már nincs hatása. csináld változatosabban
2012. febr. 17. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:

A baj ott kezdődik:"Nem eszek sokat"...a szervezeted ilyenkor raktározza a tápanyagokat és ettől hízol!Nem tudom mennyire nem eszel sokat,de remélem az ilyen 6 óra után nem eszek sztárdiétát elfelejtetted!

Javaslom a rostos gyümölcsöket,szénhidrátforrásnak mondjuk főtt krumpli.Másképp nem igazán fog mennyi a fogyás...

2012. febr. 17. 21:49
 10/15 justme123 ***** válasza:
Szálkásító diéta+aerob. Viszont ha a feszesedés alatt az izmosodást érted-nem tudsz egyszerre fogyni és ,,feszesedni,,. Helyes étkezés: napi mondjuk 6x pl. 3óránként.
2012. febr. 17. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!