Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bármit sportolok, biztosan...

Bármit sportolok, biztosan fogyok a cicimből?

Figyelt kérdés
Így se nagy, szóval nem szeretném, ha még kisebb lenne...
2012. jan. 23. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:

a kerek se-gg,meg a vékony derék a lényeg.

a csecs a sokadik helyen van.

2012. jan. 23. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de esélyes.Ha rendesen eszel, akkor nem lesz gond.

Magadat fogadd el, a pasid (ha van) ugyanis nem biztos, h jól tolerálja majd. Sokan nem értik, h valamit - valamiért. (de azok meg bekaphatják) :)

2012. jan. 23. 22:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Van barátom, már régóta, és neki tetszem bárhogy, most sem vagyok kövér, a hasamon van csak egy kis husi, amit

le kéne adni.

A cicimmel én nem vagyok kibékülve, és nem akarom, hogy még ennél is kisebb legyen:(

2012. jan. 23. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
nem biztos, persze függ a fogyás mértékétől is. én elsőre 10 kilót fogytam (bár ez tudom, hogy nem mind zsír volt), másodikra meg 12-t (ez már igen), maga a kosárméret egyiknél sem változott. de ez azért ne nyugtasson meg :D, kezdd el, legalább most kitapasztalod...
2012. jan. 23. 23:09
 5/9 A kérdező kommentje:

rajtam nagyon max 5 kg van, de az a hasamon:D

inkább izmosodnom kellene.

2012. jan. 23. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hüm-hüm... 5 kiló _csak_ a hason, az nem "kicsi husi".. ;)
2012. jan. 23. 23:19
 7/9 A kérdező kommentje:

jó, akkor 3 kg, nem tudom.

168 cm magas vagyok, és 58 kg.

csak a hasamon és a csípőmön van husi, ami az utóbbi pár hónapban elkezdett nőni...:D

2012. jan. 23. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
mérj testzsírt. ha 24% alatt vagy, tényleg szeretnél izmosodni és annyira azért nem zavaró a hasad, akkor nekiállhatsz tömegelni, ha fölötte, akkor diéta. a melledet meg majd meglátod :)
2012. jan. 23. 23:32
 9/9 anonim válasza:
Szia! Ahogy mondani szokták, csak a kutyák játszanak csontokkal. A legtöbb férfinek nem jön be egy kockás hasú nő, vagy ha nagyon vékony. Lokális fogyás nem létezik. Ha fogysz hasról, akkor fogysz mindenhonnan. Persze genetikus adottság, hogy honnan mennyit, de az biztos, hogy a test minden részéről, ahol zsírszövet található. Alapvetően mindenhol azt írják az okosok, hogy mielőtt fogyni akarsz, szedj fel minél több izmot. Egyrészt, mert fogyás közben az izomból is veszítesz, másrészt a több izom több kalóriát éget el, még nyugalmi állapotban is. Tehát segíti a zsírégetést.
2012. jan. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!